Agama Dámské lycrové triko PINK LADY, dlouhý rukáv

Tento akční a ve slevě produkt Agama Dámské lycrové triko PINK LADY, dlouhý rukáv od známé značky Agama jednoduše naleznete u nás skutečně levně! Teď v akci 1190 Kč
Cena: 1190 Kč

Agama PINK s dlouhým rukávem je dámské lycrové rashguard triko s dlouhým rukávem v reflexní růžové barvě. Jedná se o komfortní dámské triko z lycry, které je rychleschnoucí a určené pro vodní i plážové aktivity. Pohodlné rychleschnoucí dámské lycrové triko do vody s UPF50+ faktorem ochrání vaše ruce, ramena, záda i krk před spálením od slunce. Šnorchlovací lycrové triko pro ženy s dlouhým rukávem je velmi slušivé a dobře sedí na těle.
Dámské rashguard triko Agama PINK s dlouhým rukávem na plavání je ideální volbou pro vodní aktivity jako je paddleboarding, plážové hry, šnorchlování, plavání, windsurfing, kitesurfing aj.
Rashguard lycrové triko na šnorchlování Agama má antibakteriální ošetření, které zabraňuje zápachu. Navíc toto triko z lycry do vody snadno sbalíte, je lehké a skladné.
Dámské lycrové tričko na vodní sporty Agama PINK může sloužit též jako spodní vrstva pod běžný neoprenový oblek, či jako ochrana před sluncem nebo prochladnutím při šnorchlování.
Materiál: 84% Micro Polyester a 16% Elastomere.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Agama


Top