Alpina Albona

Výjimečný kus Alpina Albona od známé značky Alpina jednoduše můžete získat tady teď právě za výprodejovou cenu! Nabídky již od 2399 Kč
Cena: 2399 Kč

Čistý design helmy Alpina Albona mají za následek moderní a nezaměnitelný vzhled helmy. Plášť helmy je vyroben INMOLD technologií, díky čemuž je helma velice lehká a zároveň bytelná. Keramická skořepina se skládá ze dvou polykarbonátových panelů odolných proti nárazu a poškrábání s HI-EPS granulátem, jako výplní, je pevně a neoddělitelně spojena. Edge Protect chrání hrany helmy po celém obvodu. Propracovaný ventilační systém s integrovanými vzduchovými otvory na strategicky důležitých místech zajišťuje optimální odvětrávání. Vnitřní měkkou část helmy (vnitřní čepičku) jde snadno vyjmout a v případě potřeby vyprat. Odnímatelné jsou i kryty uší, které lze velmi jednoduše sundat a schovat do kapsy. Uchycení a snadné nastavení velikosti pomocí Run Systemu Ergo Snow – utažení pomocí kolečka na krku, zajistí správné a bezpečné usazení helmy na hlavě. Helma má v zadní části zateplený chránič krku, který udržuje šíji v teple. Zapínání helmy (Ergomatic system) pomocí vsunutí pásku do spony a otevírání pomocí zmáčknutí jednoho tlačítka je velmi jednoduché a zapínání jde ovládat dobře i v rukavicích. Technologie Y-clip slouží k přesnému a rychlému nastavení délky pásků u helmy tak, aby při pádu helma držela pevně na hlavě. Helma vytváří ideální pár s brýlemi Pheos S.

Inmold Tec – IN-MOLD technologie je název pro proces, kterým je vyráběna vnitřní ochranná část helmy. Helmy s In-Mold technologií jsou tvořeny z pevné polykarbonátové skořepiny s Hi-Eps granulátem, který je pevně a neoddělitelně spojen se skořepinou pomocí vysoké tepl

HI-EPS – Vnitřní část každé helmy ALPINA se skládá z HI-EPS (“High Expanded Polystyrene”) materiálu. Tento mikroporézní materiál poskytuje maximální ochranu. Materiál neabsorbuje vodu ani pot, čímž nedochází ke snížení ochranné funkce. Materiál funguje na bázi mik

Edge Protect – Edge Protect je polykarbonový plát, který je upevněn na okraj helem, které jsou vyrobeny IN-MOLD technologií. Toto je klíčový doplňující ochranný prvek při bočním nárazu, který však také chrání helmu proti poškození při každodenním užívání.

Run System Ergo Snow – Vyvinutá verze upínacího systému Run. Stahovací kolečko je svým tvarem a komponenty uzpůsobeno k velmi snandému ovládání. Lze jej snadno uchopit a velmi snadno s ním lze manipulovat.

Ergomatic – Systém nastavení helmy ERGOMATIC lze ovládat i v lyžařských rukavicích – helmu lze povolit při jízdě na vlaku, a opět utáhnout před jízdou dolů – systém je zajištěný, aby se nepovolil při jakémkoliv pádu.

Y-Clip – Nastavení pásků pomojcí spon do tvaru Y, díky kterým je jednoduché utáhnout pásek, aby helma při nárazu držela pevně na hlavě.

Airstream Control – Proud vzduchu je snadno regulovaný otevíráním či zavíráním ventilačních průchodů dokonce i v lyžařských rukavicích.

Changeable Interior – Všichni kdo lyžují, se také potí, zvláště na hlavě. Proto mají helmy Alpina vyměnitelnou vnitřní vrstvu. Je snadno vyjmutelná, omyvatelná ve vlažné mýdlové vodě a poté, co uschne, může být bezprostředně vložena opět do helmy.

Removable Earpads – Některé helmy Alpina mají odnímatelné kryty uší. V teplých a slunečných podmínkách, může uživatel kryty vyjmout s tím, že nedochází ke snížení ochranné funkce helmy. Při změně podmínek lze jednoduše kryty opět nasadit.

Ceramic Shell – Vrchní vrstva helmy vyrobená z velmi pevného polykarbonátu. Skořepina je odolná proti nárazu a poškrábání.

Další produkty z kategorie Snowboardové a lyžařské helmy

Další produkty od výrobce Alpina


Top