Amix 100% Predator Protein 500g sáček

Zlevněný produkt Amix 100% Predator Protein 500g sáček od top výrobce Amix jednoduše získáte právě v akci. Teď v akci 349 Kč
Cena: 349 Kč

Protein cca 65%. Vyrobeno ze špičkového za studena mikrofiltrovaného a instantního syrovátkového proteinu s přídavkem hovězích aminokyselin. Špičková kvalita je podpořena trávicími enzymy a moderním sladidlem Splenda. Výsledkem je famózní chuť a kvalita.

Protein cca 65%. Vyrobeno ze špičkového za studena mikrofiltrovaného a instantního syrovátkového proteinu s přídavkem hovězích aminokyselin. Špičková kvalita je podpořena trávicími enzymy a moderním sladidlem Splenda. Výsledkem je famózní chuť a kvalita.

Predátor® Protein je vyroben z špičkového za studena mikrofiltrovaného a instantního syrovátkového proteinu s přídavkem hovězích aminokyselin. Špičková kvalita podpořena trávicími enzymy a moderním sladidlem Splenda.Výsledkem je vynikající chuť a překvapivá kvalita proteinu.

Predátor® Protein byl speciálně vyvinut pro vysoko-proteinovou dietu a je vhodný především pro profesionální sportovce, kteří kladou důraz na tvorbu kvalitní svalové hmoty, na zvýšení síly a rychlou regeneraci mezi náročnými tréninky.

Vysoký obsah L-Glutaminu zabrání katabolizaci svalové hmoty, podpoří regeneraci. Dále pak posílí zdravou funkci imunitního systému a pozitivně působí na přirozenou tvorbu růstového hormonu.

Predátor® Protein je slazen Splendou® a je absolutně bez aspartamu! Pro rychlou vstřebatelnost a efektivní využítí organismu obsahuje patentovaný komplex trávících enzymů DigeZyme®.

Výhody Predátor® Proteinu:

  • obsahuje syrovátkový proteinový koncentrát (WPC)
  • obsahuje multi komplex trávicích enzymů DigeZyme®
  • podporuje tvrobu čisté svalové hmoty
  • přispívá k rychlé regeneraci po tréninku
  • zabraňuje katabolismu svalové hmoty
  • slazeno Splendou!
  • NEOBSAHUJE ASPARTAM !

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu

SLOŽENÍ:

obsahuje: AmixTM Predator Premix (ultrafiltrovaný instantní syrovátkový proteinový koncentrát s aminokyselinami odvozenými z hovězí bílkoviny), kakaový prášek (pouze příchuť čokoláda), maltodextrin, stabilizátor xanthan a guarová guma, sójový lecitin, přírodní a přírodně identické aroma, sladidla: sukralosa Splenda ® a acesulfam-K, barvivo: (banánové aroma – kurkumin, jahoda a lesní plody chuť – červená řepa extrakt, jablko a skořice – tartrazin a patentní modř V), patentované trávicí enzymy DigeZyme ® – multi-enzym komplex (amyláza, lipáza, laktáza, celuláza, bakteriální neutrální proteáza)

DÁVKOVÁNÍ:

Pro plnohodnotnou dávku bílkovin doporučujeme použít 1 a půl odměrky (30gr bílkovin) nebo až dvě odměrky proteinu (40gr bílkovin). Vždy na jednu odměrku dejte cca 2 deci vody. Použijte chladnou (ne ledovou) vodu. Nepoužívejte sycenou ani teplou vodu, šejkr by Vám mohl vypěnit při šejkrováni a rozstřiknout se. Pro důkladnější rozmíchání použijte Amix Shaker.

Důkladně rozmíchejte v šejkru, nechte cca 5minut odstát a rozmíchejte znovu, takto dosáhnete dokonalého rozmíchání. Pak pomalu, vklidu pijte, můžete i na vícekrát. Berte vždy před spaním, lze cca 45 minut po tréninku a také ráno mezi snídani a svačinou.

Upozornění: Potravina určená pro zvláštní výživu se sladidly. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Průměrné nutriční informace

ve 100 g v 1 dávce 30 g
Energetická hodnota 1620 kJ (19%*) 486 kJ (6%*)
Energetická hodnota 382,8 kCal (19%*) 114,84 kCal (6%*)
Bílkoviny – proteiny 65 g (130%*) 19,5 g (39%*)
Sacharidy – uhlohydráty 19,9 g (8%*) 5,97 g (2%*)
z toho cukry 4,1 g (5%*) 1,23 g (1%*)
Tuky 4,8 g (7%*) 1,44 g (2%*)
z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g (13%*) 0,75
Sůl 1,1 g (18%*) 0,33

Ostatní a speciální doplňky

ve 100 g v 1 dávce 30 g
DigeZyme trávicí enzymy 75 mg 22,5 mg

Další produkty z kategorie Proteiny

Další produkty od výrobce Amix


Top