Amix Ketolean Keto go BHB + BCAA 270g

Tento oblíbený kus Amix Ketolean Keto go BHB + BCAA 270g pocházející od značky Amix Ketolean najdete nyní opravdu výhodně. Nabídky již od 468 Kč
Cena: 468 Kč

je unikátní doplněk stravy v práškové formě se speciálním komplexem beta-hydroxybutyrátů goBHB®, aminokyselin s rozvětveným řetězcem BCAA v poměru 2:1:1 a goMCT™ olejů.

SLOŽENÍ:

obsahuje: L-Leucin, triglyceridový olej se středním řetězcem goMCT™ (kokosový olej; zvlhčovadlo: arabská guma; látka protispékavá: oxid křemičitý); L-Isoleucin, L-Valin, beta-hydroxybutyrát vápníku (hydroxid vápenatý /goBHB®/), beta-hydroxybutyrát hoříku (hydroxid hořečnatý /goBHB®/); regulátor kyselosti: kyselina citrónová; beta-hydroxybutyrát sodíku (hydroxid sodný /goBHB®/); látka protispékavá: oxid křemičitý; aroma, extrakt z červené řepy (pouze pro příchuť lesní plody); barvivo: beta karoten (pouze pro příchuť citrón); emulgátor: sojový lecitin; sladidla: sukralóza a acesulfam-K.

DÁVKOVÁNÍ:

Smíchejte 2 odměrky (10 g) produktu s 300 ml vody. Konzumujte během cvičení nebo po něm maximálně 2x denně. V hodné kombinovat s nízkosacharidovou dietou k dosažení maximálních výsledků.

Upozornění:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Konzumaci tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem.

Skladování:

Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Vitamíny a minerály fresh lemon

ve 100 g v 1 dávce 10 g
Vápník (goBHB®) beta-hydroxybutyrát vápníku (goBHB®) (hydroxid vápenatý) 1000 mg (125%*) 100 mg (13%*)
Hořčík (goBHB®) beta-hydroxybutyrát hořčíku (goBHB®) (hydroxid hořečnatý) 500 mg (133%*) 50 mg (13%*)
Sodík (goBHB®) beta-hydroxybutyrát sodíku (goBHB®) (hydroxid sodný) 900 mg 90 mg
goBHB® Patentní směs beta-hydroxybutyrát (goBHB®) vápníku, hořčíku, sodíku 20000 mg 2000 mg

Aminokyselinové spektrum fresh lemon

ve 100 g v 1 dávce 10 g
BCAA 50000 mg 5000 mg

Ostatní a speciální doplňky fresh lemon

ve 100 g v 1 dávce 10 g
Triglyceridový olej se středním řetězcem(goMCT™) 20000 mg 2000 mg

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Amix Ketolean


Top