Amix Nutrition BCAA PepForm Peptides 90 kapslí

Výjimečný a žádaný výrobek Amix Nutrition BCAA PepForm Peptides 90 kapslí s osvědčenou značkou Amix Nutrition snadno můžete získat právě zde za výprodejovou cenu. Akční cena již od 320 Kč
Cena: 320 Kč

Doplněk stravy obsahující unikátní formu aminokyselin s rozvětveným řetězcem. BCAA PepForm® Peptides je doplněk stravy obsahující unikátní formu aminokyselin s rozvětveným řetězcem, tzv. BCAA, které byly vyrobeny procesem kombinující volné formy těchto aminokyselin s peptidy izolovanými z čerstvé sladké syrovátky pomocí pokročilé formy frakcionace a separace. Peptidová forma aminokyselin je mnohem lépe vstřebatelná a tím pádem lépe využitelná.

Doporučené dávkování:

  • Vezměte 2-4 kapsle denně, z toho 1-2 kapsle před fyzickou námahou a 1-2 kapsle po ní. Zapijte vždy dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix BCAA PepForm Peptides 90 kapslí:

2 kapsle
PepForm BCAA 2:1:1 1000 mg

Složení:

PepForm® BCAA peptidy (syrovátkové peptidy /z mléka/, BCAA peptidy, L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Alergeny:

Může obsahovat stopy sóji, vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Amix Nutrition


Top