Amix Nutrition ChiAmix 250g

Tento akční produkt Amix Nutrition ChiAmix 250g od kvalitní značky Amix Nutrition snadno můžete najít právě nyní za výhodnou cenu! Právě teď jen za 350 Kč
Cena: 350 Kč

ChiAmixTM obsahuje originální Benexia® černá chia semínka, která jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin, bílkovin, antioxidantů, minerálů, vitamínů a rozpustné vlákniny. Mr. Popper’s® ChiAmixTM obsahuje originální Benexia® černá chia semínka, která jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin, bílkovin, antioxidantů, minerálů, vitamínů a rozpustné vlákniny.

ChiAmixTM obsahuje originální Benexia® černá chia semínka, která jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin, bílkovin, antioxidantů, minerálů, vitamínů a rozpustné vlákniny. Chia semínka obsahují 5x více vápníku než mléko, 7x více vitamínu C než pomeranč, 3x více železa než špenát, 2x více draslíku než banán a 8x více omega-3 mastných kyselin než losos.

TIP 1: Perfektní rychlá snídaně s ovesnou kaší Mr. Popper’s® OatMash®

Doporučené dávkování:

  • Použijte 1-2 lžíce chia semínek denně (5-10 g). Nepřekračujte denní maximální dávku 15 g.

„Připravte si super snídani plnou energie a rozpustné vlákniny. Použijte dárek uvnitř balení (sáček ovesné kaše Mr. Popper’s® OatMash®), směs nasypejte do misky, přidejte vodu podle návodu k přípravě na sáčku a přidejte také půlku lžíce chia semínek Mr. Popper’s® ChiAmix®. Vše dobře rozmíchejte a zhruba po 3 minutách je vše připraveno! Dobrou chuť!“

Složení: černá chia semínka (Benexia®) (semínka z rostliny Salvia Hispanica L.)

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Další produkty z kategorie Ostatní sportovní výživa

Další produkty od výrobce Amix Nutrition


Top