Amix Nutrition CLA 1000 90 kapslí

Vynikající kus Amix Nutrition CLA 1000 90 kapslí originál od výrobce Amix Nutrition snadno můžete pořídit nyní ve výprodejové akci! Akční ceny již od 362 Kč
Cena: 362 Kč

CLA 1000 je doplněk stravy s 80% obsahem konjugované kyseliny linolové v měkké želatinové kapsli. GreenDay® CLA 1000 je doplněk stravy s 80% obsahem konjugované kyseliny linolové v měkké želatinové kapsli. Konjugovaná kyselina linolová (CLA) je přirozeně se vyskytující skupinou derivátů kyseliny linolové nacházející se v hovězím mase, mléčných produktech a rostlinných olejích (slunečnicovém a saflorovém).

CLA je přirozeně se vyskytující omega 6 mastná kyselina, kterou lidské tělo nedokáže vyrobit samo a musí být dodána stravou či doplňky.

Doporučené dávkování:

  • Vezměte 1 kapsli denně, nejlépe s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix CLA 1000 90 kapslí:

1 kapsle
CLA 1000 mg
Z toho Konjugovaná kyselina linolová 800 mg
Z toho Kyselina olejová 120 mg
Z toho Kyselina palmitová 90 mg
Z toho Kyselina stearová 40 mg
Z toho Kyselina linolová 25 mg

Složení:

Konjugovaná kyselina linolová (ze saflorového oleje), želatinová kapsle (želatina, zahušťovadlo: glycerol, voda).

Alergeny:

Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku a korýšů.

Další produkty z kategorie Spalovače tuků

Další produkty od výrobce Amix Nutrition


Top