Amix Nutrition Glutamine Capsules 120 kapslí

Tento designový kus Amix Nutrition Glutamine Capsules 120 kapslí pocházející od značky Amix Nutrition seženete zde teď právě se slevou! Ceny již od 341 Kč
Cena: 341 Kč

Glutamine Caps – L-Glutamin – je nejčastěji se vyskytující aminokyselina v lidském organismu. Reguluje rovnováhu bílkovin, čímž zabraňuje ztrátám svalové hmoty. Je nepostradatelný pro mozkový metabolismus. Podporuje imunitní systém. Urychluje a prohlubuje regeneraci. V kapslové formě pro pohodlnější dávkování. L-Glutamin je nejčastěji se vyskytující aminokyselina v lidském organismu. Aminokyselina L-Glutamin je jednou z nejdůležitějších složek bílkovin, které podporují tvorbu a udržování svalů. V kapslové formě pro pohodlnější dávkování.

Doporučené dávkování:

  • Základní dávka jsou 4 kapsle. Jednu dávku vezměte ihned po tréninku a druhou dávku před spaním.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix Glutamine Capsules 120 kapslí:

4 kapsle
L-glutamín 3200 mg

Složení:

L-glutamín 3200 mg, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo oxid titaničitý), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Alergeny:

Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Amix Nutrition


Top