Applied Nutrition AAKG 120 kaps.

Neodolatelný kus Applied Nutrition AAKG 120 kaps. od značky Applied Nutrition jednoduše pořídíte teď opravdu výhodně! Akční cena od 399 Kč
Cena: 399 Kč

AAKG jsou kapsle obsahující aminosloučeninu arginin alfa-ketoglutarát. Arginin se podílí na syntéze bílkovin, které přispívají k udržení a růstu svalové hmoty i udržení zdraví kostí. Navíc však také podporuje produkci oxidu dusnatého, což může v konečném důsledku vést ke zvýšení výkonnosti.

AAKG – arginin, který je důležitý pro syntézu bílkovin a může pomoci zlepšit prokrvení svalů

AAKG jsou kapsle obsahující 3200 mg aminosloučeniny arginin alfa-ketoglutarát, konkrétně se jedná o dvě molekuly argininu, které se váží na jednu molekulu alfa-ketoglutarátu. Toto spojení může pomoci zvýšit jeho vstřebatelnost. Arginin se obecně řadí mezi aminokyseliny. Ty mají v těle důležitou funkci, neboť se podílejí na syntéze bílkovin, které jsou důležité pro udržení a růst svalové hmoty i udržení zdravých kostí. Jeho další praktickou schopností je podpora produkce oxidu dusnatého, díky čemuž může dojít k lepšímu prokrvení svalů a případnému zvýšení výkonnosti. Není proto divu, že je arginin oblíbený především mezi sportovci. Je ve formě kapslí, které jsou vhodné i pro vegetariány.

AAKG a jeho výhody

  • obsahuje arginin navázaný na alfa-ketoglutarát
  • podílí se na syntéze bílkovin důležité pro růst svalů
  • ovlivňuje produkci NO, který způsobuje rozšíření cév
  • je vhodný pro sportovce v období intenzivních tréninků
  • mohou jej užívat i vegetariáni

Složení

Arginin alfa-ketoglutarát (AAKG), HPMC (vegetariánská kapsle).

Dávkování

Užívejte 1 dávku (4 kapsle) denně, a to nejlépe 1 hodinu před tréninkem nebo ráno nalačno.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (4 kapsle)
Arginin alfa-ketoglutarát (AAKG) 3200 mg

Upozornění

Pokudjstemladší 18 let,jste těhotná nebo kojítedítě, pokud trpítena jakékolivzdravotní potíženebo užívátejakékolivléky na předpis,před použitímtohoto produktuseporaďte skvalifikovanýmzdravotnickýmpracovníkem.Skladujtetentovýrobeknachladnémasuchém místě,mimodosah dětí.Nepřekračujte doporučené dennídávkování.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Applied Nutrition


Top