Applied Nutrition BCAA Amino Hydrate 450 g

Designový produkt Applied Nutrition BCAA Amino Hydrate 450 g od známé společnosti Applied Nutrition jednoduše naleznete u nás se slevou! Akční cena již od 599 Kč
Cena: 599 Kč

BCAA Amino Hydrate je směs obsahující BCAA, l-glutamin, vitamín B6 a minerální látky, jako je vápník, chlorid, fosfor, draslík či sodík. Díky svému složení přispívá k syntéze bílkovin důležitých pro svalový růst, navíc má však vliv i na správné fungování imunity, svalů a snížení únavy i vyčerpání.

BCAA Amino Hydrate – směs aminokyselin s rozvětveným řetězcem, glutaminu, vitamínu B6 a minerálních látek

BCAA Amino Hydrate je směs s obsahem všech tří aminokyselin s rozvětveným řetězcem (BCAA), konkrétně se jedná o l-leucin, l-isoleucin a l-valin v poměru 2:1:1. Tyto esenciální aminokyseliny si naše tělo neumí samo vytvořit, a tak je potřeba jejich pravidelné doplňování. V organismu mají důležitou funkci, neboť se podílejí na syntéze bílkovin, které přispívají k udržení a růstu svalové hmoty či udržení zdraví kostí. Ve složení však najdete i l-glutamin, na jehož doplnění se zaměřují především sportovci, neboť se při intenzivním tréninku jeho hladina v těle vyčerpává. Pokud se snažíte zhubnout, oceníte, že je bez cukru a tuku.

Součástí směsi je i vitamín B6, který přispívá ke správné látkové přeměně důležité pro tvorbu energie, fungování nervového systému, imunity, normální látkové přeměně bílkovin a glykogenu, snížení únavy a vyčerpání či regulaci hormonální činnosti. Nechybí však ani minerální látky, jako je například vápník, který se podílí na látkové přeměně důležité pro tvorbu energie, normálním fungování svalů či udržení zdravých kostí. Jako další můžeme jmenovat sodík či chlorid, který přispívá ke správnému trávení produkováním kyseliny chlorovodíkové v žaludku, a draslík ovlivňující správné fungování svalů i nervového systému. Poslední minerální látkou je pak fosfor, který má také vliv například na správné fungování buněčných membrán či udržení zdravých kostí.

BCAA Amino Hydrate a jeho výhody

  • obsahuje BCAA, l-glutamin, vitamín B6 a minerální látky
  • podílí se na syntéze bílkovin důležitých pro růst svalů
  • má vliv na látkovou přeměnu důležitou pro tvorbu energie
  • přispívá ke snížení únavy a normální funkci svalů i kostí
  • ovlivňuje látkovou přeměnu bílkovin a glykogenu

Složení

Příchuť Fruit Burst: BCAA (2:1:1) (l-leucin, l-isoleucin, l-valin), l-glutamin, l-citrulin DL-malát 2:1, citrát trisodný, citrát draselný, fosforečnan vápenatý, protispékající činidlo (oxid křemičitý), přírodní aromata, chlorid sodný, kyselina citronová, sladidla (sukralóza), vitamin B6 (pyridoxin HCL), přírodní barviva (prášek z červené řepy), směs elektrolytů: citrát draselný, citrát sodný, fosforečnan vápenatý, chlorid sodný.

Dávkování

Smíchejte 1 dávku (1 odměrku 14 g) s 500 ml vody a důkladně protřepejte. Konzumujte během cvičení v tréninkové dny nebo během celého dne pro podporu regenerace v netréninkové dny.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (14 g)
Energetická hodnota 0 kJ / 3,76 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené tuky 0 g
Sacharidy 0,49 g
z toho cukry 0 g
Vláknina 0,7 g
Sůl 0,6 mg
Minerální látky
Vápník 75,6 mg
Chlorid 116,6 mg
Fosfor 38,4 mg
Draslík 216,5 mg
Sodík 231,7 mg
Vitamíny
Vitamín B6 1 mg
Aminokyseliny
BCAA 7200 mg
L-Leucin 3600 mg
L-Isoleucin 1800 mg
L-Valin 1800 mg
L-Glutamin 3000 mg

Upozornění

Pokud jste mladší 18 let, jste těhotná nebo kojíte dítě, pokud trpíte na jakékoliv zdravotní potíže nebo užíváte jakékoliv léky na předpis, před použitím tohoto produktu se poraďte s kvalifikovaným zdravotnickým pracovníkem. Skladujte tento výrobek na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Applied Nutrition


Top