Applied Nutrition Creatine 3000 120 kaps.

Tento kvalitní kus Applied Nutrition Creatine 3000 120 kaps. od odblíbeného výrobce Applied Nutrition snadno můžete získat zde nyní skutečně výhodně. Teď v akci 469 Kč
Cena: 469 Kč

Creatine 3000 je kvalitní kreatin ve formě kapslí. Jedna dávka obsahuje 3000 mg kreatin monohydrátu, který je schopný zvýšit výkonnost během krátkodobých po sobě jdoucích intervalech intenzivního tréninku. Díky tomu může být suplementace kreatinem přínosná například pro silově cvičící sportovce.

Creatine 3000 – 3000 mg kreatin monohydrátu, který zvyšuje výkonnost při intervalovém tréninku

Creatine 3000 je doplněk stravy obsahující v jedné dávce (4 kapsle) 3000 mg kreatin monohydrátu. Ten může být vhodný například pro silově cvičící sportovce, neboť má schopnost zvýšit výkonnost během krátkodobých po sobě jdoucích intervalech intenzivního tréninku. Tablety byly testovány na zakázané látky, takže jsou vhodné i pro profesionální sportovce. Díky složení je mohou užívat i vegetariáni.

Creatine 3000 a jeho výhody

  • obsahuje 3000 mg kreatin monohydrátu v jedné dávce
  • je ve formě tablet
  • zvyšuje výkonnost během krátkodobých po sobě jdoucích intervalech intenzivního tréninku
  • je testovaný pro sportovce
  • mohou ho užívat i vegetariáni

Složení

Kreatin monohydrát, HPMC (vegetariánská kapsle).

Dávkování

Užívejte 4 kapsle dvakrát denně s jídlem.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (4 kapsle)
Kreatin monohydrát 3000 mg

Upozornění

Pokud jste mladší 18 let, jste těhotná nebo kojíte, pokud trpíte na jakékoliv zdravotní potíže nebo užíváte jakékoliv léky na předpis, před použitím tohoto produktu se poraďte s kvalifikovaným zdravotnickým pracovníkem. Skladujte tento výrobek na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Applied Nutrition


Top