Aqua Sphere Plavecké brýle FASTLANE RED TITANIUM

Kvalitní a levný výrobek Aqua Sphere Plavecké brýle FASTLANE RED TITANIUM od známé společnosti Aqua Sphere seženete tady teď levně! Ceny od 845 Kč
Cena: 845 Kč

Čekají vás závody venku, nebo prostě jen rádi trénujete na otevřené vodě či ve venkvoních bazénech? Tyto brýle tu čekají právě na vás. Pro ochranu vašeho zraku a maximálního pohodlí během plavání mají červený zrcadlový zorník s titanovou vrstvou. Tato kombinace je perfekntí, protože zaručuje UV ochranu proti slunci a zároveň eliminuje oslnění plavce, čímž je umožněn maximální výkon i za jasného slunečného počasí. Červený zorník filtruje infračervené paprsky, v důsledku toho je zlepšen barevný kontrast. FASTLANE od značky Aqua Sphere jsou brýle na plavání s nízkým profilem a asymetrickým designem s anatomickými tvary. To zajišťuje dobré přilnutí brýlí na obličej. Brýle do venkovního bazénu či na otevřenou vodu disponují dvojitým upínacím páskem, který si pohodlně upravíte pomocí přezek.
Brýle Aqua Sphere FASTLANE jsou navíc komfortní, protože balení obsahuje 4 různé velikosti nosních můstků, tudíž padnou téměř každému tvaru obličeje.
Tréninkové plavecké brýle FASTLANE jsou schváleny FINA, tedy Mezinárodní plaveckou federací. Díky tomu jsou vhodné i na závody.
Plavecké brýle jsou univerzální pro muže i ženy. Červený titanově zrcadlový zorník nejsou jedinou imponující vlastností. Brýle do bazénu mají těsnění kolem očí z velmi jemného hypoalergenního silikonu. Zorníky brýlí jsou záměrně zakřivené, aby plavci mohli sledovat stěny bazénu a dění kolem sebe, aniž by museli vytáčet hlavu.

Další produkty z kategorie Plavecké brýle

Další produkty od výrobce Aqua Sphere


Top