Aqua Sphere Plavecké brýle KAYENNE PRO tmavá skla

Tento nejprodávanější výrobek Aqua Sphere Plavecké brýle KAYENNE PRO tmavá skla od populárního výrobce Aqua Sphere jednoduše můžete pořídit na našich stránkách nyní opravdu výhodně. Aktuálně v akci za 1115 Kč
Cena: 1115 Kč

Brýle KAYENNE PRO s tmavým zorníkem jsou univerzální brýle s vyváženým zorníkem. Brýle jsou vhodné pro plavání venku za jasného světla i do vnitřních osvětlených bazénů. Triatlonové brýle mají zahnutý zorník patentovanou technologií. Zároveň je vyroben z Plexisolu a plavci zaručí rozšířené zorné pole o 180 stupních, jelikož je zorník větší než u stávajícícho modelu KAYENNE. Nahoru je výhled zvětším +18%, dolů +32% a do stran +8%.
Alergici se nemusejí bát, jelikož Softerilová lícnice je z hypoalergenního silikonu a model KAYENNE PRO ji má ještě pružnější a přilnavější. Brýle tedy lépe těsní. Samozřejmostí jsou také 4 vyměnitelné nosníky a přezky, kterými si nastavíte pásek.
Tyto plavecké brýle Aqua Sphere KAYENNE PRO s tmavým zorníkem mají také vnější úpravu, která chrání skla před poškrábáním.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Aqua Sphere


Top