Beany Coco dětský snowboard + Beany Junior vázání

Tento diskontní produkt Beany Coco dětský snowboard + Beany Junior vázání s osvědčenou značkou Beany jednoduše můžete najít zde ve výprodejové akci! Nabídka od 4890 Kč
Cena: 4890 Kč

Set produktů za zvýhodněnou cenu. BEANY Coco je jedna z nejhravějších desek pro malé snowboardisty, kteří rádi řádí jak na sjezdovce, tak ve snowparku. Snowboard je snadno ovladatelný a maximálně hravý. Vaše dítko na něm bude na sjezdovce jako doma.

Polykarbonát použitý při výrobě Beany Junior je přímo ideálním materiálem pro výrobu juniorského snowboardového vázání. Speciální složení polykarbonátové směsi má za následek optimální tvrdost a flexi jakoby na míru dělané nízké váze mladých jezdců. S tímto vázáním je přenos síly vašeho dítěte na snowboard hračkou. Beany Coco dětský snowboard

BEANY Coco je jedna z nejhravějších desek pro malé snowboardisty, kteří rádi řádí jak na sjezdovce, tak ve snowparku. Snowboard je snadno ovladatelný a maximálně hravý. Vaše dítko na něm bude na sjezdovce jako doma.

Vyrobit opravdu kvalitní dětský snowboard, který odpovídá všem potřebám dětí, zohledňuje jejich nižší hmotnost a respektuje rozličné úrovně snowboardových dovedností, není nic jednoduchého.

Minimum firem, a spočítali bychom je skutečně na prstech jedné ruky, dokáže zpracovat speciální technologii pro výrobu dětských snowboardů. Obvyklý postup je ten, že výrobce použije stejnou technologii jako pro výrobu snowboardů pro dospělé jen jaksi ve zmenšené verzi produktu (stejně silné jádro, stejně skládané lamináty, stejná tloušťka a tvrdost materiálů).

Takto vyrobený dětský snowboard dítěti obvykle znechutí ježdění, protože je neadekvátně tvrdý, těžký a neohebný.

Značka Beany pracovala na speciální RESPONSIVE TECHNOLOGY pro juniory a děti více než dva roky, než byla s výsledkem spokojena.

RESPONSIVE TECHNOLOGY spočívá v náročném a precizním zbrušování dřevěného jádra a specialním skládání laminátů při výrobě dětských snb. Díky této technologii jsou snowboary Beany nejen velmi lehké ale také měkké ve flexi ovšem při zachování nezbytné torzní tvrdosti. Jsou to ideální prkna pro všechny malé a mladé ridery.

Tabulka velikostí

Výška jezdce [cm] Kup tuto délku SNB Coco [cm] 85-100 80
100-110 90
110-115 100
115-125 110
125-130 115
130-135 120
135-140 125

Vlastnosti:

Velikost: 110

Typ: FREESTYLE

Tvrdost: 2 / 10

Prohnutí: Flat

Tvar: Twintip

Technologie: Responsive technology

Jádro: Celodřevěné jádro

Laminace: Biaxiální laminát

Skluznice: Extrudovaná skluznice

Konstrukce: sidewall

Rozložení insertů: 4×2 cm

Beany Junior snowboardové vázání

Polykarbonát použitý při výrobě Beany Junior je přímo ideálním materiálem pro výrobu juniorského snowboardového vázání. Speciální složení polykarbonátové směsi má za následek optimální tvrdost a flexi jakoby na míru dělané nízké váze mladých jezdců. S tímto vázáním je přenos síly vašeho dítěte na snowboard hračkou.

Vlastnosti:

Velikost vázání: S ideální pro velikost bot EUR 32-37 (200-235mm)
Typ: ALLROUND
Tvrdost: 3 / 10
Baseplate: Polykarbonátový baseplate
Hi-back: Stavitelný hi-back
Ankle-strap: Ankle–strap anatomicky tvarovaný a polstrovaný EVA materiálem, stavitelný
Toe-strap: Toe-strap stavitelný
Montážní disk: 4×4 cm

Parametry produktu Beany Junior snowboardové vázání

Určení Dětské

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Beany


Top