Best Body Nutrition Creatin monohydrat 500g

Tento výjimečný produkt Best Body Nutrition Creatin monohydrat 500g od populárního výrobce Best Body Nutrition jednoduše můžete sehnat zde teď právě téměř zdarma. Aktuálně v akci za 419 Kč
Cena: 419 Kč

Čistý kreatin monohydrát ve formě instantního prášku. Vysoká čistota produktu je garantována pravidelnými testy na přítomnost nežádoucích složek: kreatinin, dicyandiamid, kyanid. Zejména dicyandiamid, který vzniká během procesu produkce čistého kreatin monohydrátu je důležité eliminovat a sledovat, protože v kyselém prostředí může konvertovat na kyanidy, které jsou toxické a neřádoucí. Proto je 100% Creatine Powder velmi striktně testován na tyto nežádoucí složky. Jako základ pro výrobu 100% Creatine Powder je využívána čistá aminokyselina N-methylglycin, meziprodukt při syntéze, či přeměně aminokyseliny L-Glycin (zdroj fermentace).

Garance společnosti Z-Konzept Nutrition

  • Garantovaná německá kvalita v souladu s normami DIN EN ISO 9001/2009, IFS, GMP a HACCP.
  • Více než 30 let zkušeností přímo „z první ruky“ = zakladatelem a autorem projektu je uznávaný suplementační specialista Rainer Zirkelbach, stojící za úspěchem předních evropských značek.
  • Prověřené, funkční receptury = preference aktivních složek s prokázaným účinkem.
  • Upřednostnění základních surovin evropského původu a jen ve specifických případech (speciální extrakty, technologie atd.) z trhů ostatních = nejvyšší rating a čistota.
  • Doping free, GMO free, Aspartam free.

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu – vhodné pro sportovce.

SLOŽENÍ:

obsahuje: 100% kreatin monohydrát v prášku.

DÁVKOVÁNÍ:

Smíchejte 3,4 g (1/2 polévkové lžíce), to odpovídá 3 g čistého kreatinu, s vodou nebo ovocnou šťávou denně. Užívejte maximálně po dobu 4 týdnů.

Ostatní a speciální doplňky

ve 100 g v 1 dávce 3 g
Kreatin Monohydrát – Creatine Monohydrate 100000 mg 3000 mg

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Best Body Nutrition


Top