Bestway Air Bed Klasik Jr. Twin jednolůžko modrá 185 x 76 x 22 cm 67000

Velmi žádaný kus Bestway Air Bed Klasik Jr. Twin jednolůžko modrá 185 x 76 x 22 cm 67000 od známého výrobce Bestway snadno seženete u nás teď skutečně výhodně! Nabídka od 299 Kč
Cena: 299 Kč

Nafukovací lůžko Air Bed 185 x 76 x 22 cm, pro jednu osobu, vnitřní i venkovní použití.

Air Bed Klasik Jr. Twin

Zdravé a pohotové spaní kdykoliv je to potřeba – nejen Vám, ale i Vašim hostům zajistí Air Bed! Pokoj pro hosty není zdaleka běžnou součástí všech obydlí. Kam ale uložit návštěvu, která si u nás přeje přenocovat. Přenechat jí vlastní ložnici a spát na zemi vzbudí jistě v návštěvě pocit trapnosti. Jak ale podobným trapasům předejít, vždyť nemůžeme mít doma tolik postelí, povzdychne si leckdo z Vás. Náš nabízený systém nafukovacího lůžka je rychlým, skladným a komfortním řešením. Nafukovací lůžko Air Bed doporučujeme koupit v sadě s kompresorem, který se během chvilky postará o nafouknutí lůžka a naopak i o jeho vyfouknutí pro snadnou skladovatelnost. A co víc? Jistě každého Vašeho hostitele mile překvapíte, když na návštěvu přijedete perfektně vybaveni pro své přespání.

Air Bed a výhody:

Nafukovací postel z příjemného plyšového materiálu poskytne Vašim zádům optimální podporu díky svislým výstuhám a vnitřním švům.
Nafukovací postel Air Bed Klasik Jr. Twin je vhodná pro venkovní i vnitřní použití.

Rozměr: cca 185 x 76 x 22 cm (jednolůžko)
Hmotnost: cca 2 kg
Nosnost: 150 kg

K Air Bed doporučujeme dokoupit kompresor.

Na Air Bed Klasik Jr. Twin poskytujeme záruku v délce 24 měsíců.

Další produkty z kategorie Karimatky

Další produkty od výrobce Bestway


Top