Big Boy Crispy Pecan 200g

Akční výrobek Big Boy Crispy Pecan 200g od top výrobce Big Boy snadno najdete tady a teď právě ve slevě. Akční cena již od 167 Kč
Cena: 167 Kč

Crispy Pecan Big Boy je lahodné máslo inspirované z mnoha chutí ze světoznámé serie TASTY! Nová řada TASTY je tu a její první produkt Crispy Pecan – Jemný arašídovo-pekanový krém s bílou čokoládou, karamelem a rýžovými kuličkami.

BigBoy přichází s novou řadou TASTY, která je inspirovaná světově známými a oblíbenými chutěmi různých sladkých pokrmů a dezertů. Ze všem koutů světa vám bude tato nová řada přinášet nezaměnitelné chutě, kombinace, občas i hodně netradiční. Pojďte s námi ochutnat všechny chutě světa!

Crispy Pecan – Jemný arašídovo-pekanový krém s bílou čokoládou, karamelem a rýžovými kuličkami. Zajímavost jemné konzistence spojené s rýžovými křupavými kuličkami je jedinečná a nezaměnitelná, sami zjistíte, že jedna lžička této dokonalé chutě nestačí.

Použití:

  • Ideální k dochucení sladkých pokrmů nebo k přímé konzumaci.
  • Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev.
  • Před konzumací promíchejte.

Skladování: Skladujte při teplotě 5 – 25 °C. Po otevření spotřebujte do 14 dní. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Nutriční hodnoty Big Boy Crispy Pecan 200g:

ve 100g
Energetická hodnota 2688 kJ
642 kcal
Tuky 54 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 20 g
Z toho cukry 14 g
Bílkoviny 16 g
Sůl 0,13 g
Vláknina 5,9 g

Složení:

arašídy 42,5 %, pekanové ořechy 30%, bílá čokoláda s karamelem 25% (kakové máslo, cukr, sušené mléko, karamelizovaný cukr, sušené mléko odstředěné, emulgátor: sójový lecitin, jedlá sůl, přírodní aroma, vanilkový extrakt), rýžové extrudované kuličky 2,5%

Alergeny:

Označeny tučně ve složení

Další produkty z kategorie Ostatní sportovní výživa

Další produkty od výrobce Big Boy


Top