BioTech USA Black Blood Shot 60ml

Nejprodávanější výrobek BioTech USA Black Blood Shot 60ml od výrobce BioTech USA snadno můžete pořídit zrovna za výprodejovou cenu. Teď za akční cenu 50 Kč
Cena: 50 Kč

Black Blood je v předténinkový vzorec, který obsahuje pouze funkční látky nikoliv žádné zbytečnosti. Black Blood je určen pro sportovce, kteří mají extrémní nároky!

Díky svému praktickému balení v ampulích jej můžete konzumovat okamžitě před anebo během tréninku. Produkt obsahuje 5 aktivních složek v perfektní dávce. Kromě toho jsme dbali na správný výběr ingrediencí tak abychom vytvorili produkrt v nejideálnější synergii.

Prvotně si představíme ingredience v téhle nadupané předtréninkovce. Black Blood obsahuje 1500 mg Beta Alaninu, 900 mg Tauriny, který je znám jako neutransmiter (podílí se na přenosu nervových vzruchů). Nelze opomenout ani L-tyrosin, který je podmíněnou esenciální aminokyselinou. Kromě toho bychom zmínit také extrakt z listů zeleného čaje s 80% obsahem polyfenolu. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na 200 mg kofeinu v dávce.

  • 5 funkčních látek
  • 1500 mg Beta-Alaninu v dávce
  • 200 mg kofeinu v dávce
  • vhodný k okamžité kombinaci
  • praktické balení v ampulích

SLOŽENÍ:

obsahuje: Voda, betaalanin, taurin, sladidla (sorbitoly, acesulfam K, sukralóza), kyselina (kyselina citrónová), kofein 0,67%, zahušťovadla (celulózová guma, xanthanová guma, guarová guma), L-tyrosin, konzervační látka (kyselina sorbová), zelený čaj ( Camelliasinensis) extrakt z listů 0,07%, aroma, barva (karmín).

DÁVKOVÁNÍ:

Užívejte 1/2 dávky (30 ml) 15 až 30 minut před výkonem. Před konzumací dobře protřepejte. Nepřekračujte maximální denní dávku.

UPOZORNĚNÍ

Doplněk stravy s vysokým obsahem kofeinu (200 mg/30 ml). Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.

Aminokyselinové spektrum růžový grep

v 1 ampuli 60 ml v 1 dávce 30 ml
L-Tyrosin 150 mg 75 mg

Ostatní a speciální doplňky růžový grep

v 1 ampuli 60 ml v 1 dávce 30 ml
Beta Alanin – CarnoSyn® 3000 mg 1500 mg
Extrakt ze zeleného čaje – Green Tea Extract 40 mg 20 mg
z toho polyfenoly 32 mg 16 mg
Kofein 400 mg 200 mg
Taurin 1800 mg 900 mg

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce BioTech USA


Top