Biotech USA Thermo shot 60ml

Tento kvalitní kus Biotech USA Thermo shot 60ml originál od výrobce BiotechUSA jednoduše můžete získat nyní skutečně výhodně. Právě lze objednat jen za 54 Kč
Cena: 54 Kč

Thermo shot od BiotechUSA je účinný tekutý spalovač tuků, který budeš mít vždy po ruce. Preferujete „tekuté“ přípravky a hledáte komplexní termogenní složení? Tak je na čase, abyste se seznámili s naším přípravkem Thermo Shot, který je dostupný ve formě ampulí. Jeho komplexnost zabezpečuje 12 aktivních složek a 4 druhy rostlinných extraktů! Chutná jako tropické ovoce a díky praktickému balením si ho můžete jednoduše vzít kamkoli sebou a užívat ho okamžitě.

Proč doporučujeme Thermo Shot od BioTechUSA?

  • Ochucený přípravek k okamžité konzumaci
  • Obsahuje 12 aktivních složek
  • Obsahuje 4 druhy rostlinných výtažků
  • Obsahuje 1500 mg L-karnitin
  • Obsahuje 92 mg kofeinu v každé dávce
  • S cholinem a inositolem
  • S kreatinem, který podporuje obnovením produkce ATP
  • S aminokyselinami (L-arginin, L-tirozín) a derivátem aminokyselin (L-citrulín malát)
  • Neobsahuje cukr
  • V praktickém balení ve formě ampulek s 2 dávkami

Přípravek Thermo Shot doporučujeme všem,?

  • kteří touží po extra motivaci během sportu
  • kteří mají rádi ochucené přípravky vhodné k okamžité konzumaci
  • kteří hledají výslovně termogenní přípravek

Představme si aktivní složku přípravků THERMO SHOT

Kromě L-karnitinu, který tvoří základ přípravku Thermo Shot, se v něm nachází i oblíbená složka, jako například L-arginin, L-tyrosin nebo inositol a cholin podporující metabolismus tuků. Poslední dvě zmíněné složky jsou považovány za sloučeniny podobné vitaminům, které mají v organismu mnoho funkcí. Mezi aktivními účinnými látkami nemůže samozřejmě chybět osvědčený kreatin a citrulin malát. V přípravku se nacházejí i rostlinné výtažky, jako například výtažek z ovoce Citrus Aurantium obsahující synefrin, výtažek z listů zeleného čajů a semen guarany. Tyto 3 rostlinné extrakty představují přirozené zdroje kofeinu, navíc přípravek Thermo Shot kromě nich obsahuje taky bezvodý kofein.

Doporučené dávkování:

  • Užijte 1 dávku (30 ml = 1 ampule) denně. Před užitím přípravek důkladně protřepejte! Nepřekračujte doporučenou denní dávku!

Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.

Nutriční hodnoty BiotechUSA Thermo shot 60ml – Tropické ovoce:

v porci 60ml
L-carnitine 1500 mg
L-citrulline-malate 250 mg
L-tyrosine 250 mg
Kreatin monohydrát 250 mg
L-arginine 207 mg
Inositol 300 mg
Choline 83 mg
Extrakt z hořkého pomeranče 5,5 mg
z toho synephrine 5,3 mg
Extrakt ze zelených kávových zrn 375 mg
z toho kyselina chlorogenová 38 mg
Extrakt ze zeleného čaje 50 mg
z toho polyfenoly 40 mg
Extrakt z guarany 375 mg
Kofein 92 mg

Složení:

voda, beta-alanin, taurin, sladidla (sorbitol, acesulfam K, sukralóza), kyselina (kyselina citrónová), kofein 0,67%, thichenery (celulózová guma, xanthanová guma, guarová guma), L-tyrosin, konzervační látka ( kyselina sorbivová), zelený čaj, extrakt z listů 0,07%, aroma, barvivo (karmín) Složení: pitná voda, L-karnitin 5%, sladidla (sorbitol, acesulfam K, sukralóza), extrakt ze semen zelené kávy, guarana (Paullinia cupana ) extrakt ze semen, inositol 1%, L-tyrosin, citrulin malát, kreatin monohydrát 0,83%, L-arginin hydrochlorid, cholin bitartarát 0,67%, extrakt z listů zeleného čaje (Camellia sinensis), aroma, zahušťovadla (xanthanová guma, guarová guma, celulóza) guma), konzervační látka (kyselina sorbová), kofein 0,05%, extrakt z hořkého pomeranče (Citrus aurantium), barviva (karoteny, beta-apo-8-karotinál (C30)

Další produkty z kategorie Spalovače tuků

Další produkty od výrobce BiotechUSA


Top