BiotechUSA Beta Alanine 300g

Tento kvalitní a žádaný výrobek BiotechUSA Beta Alanine 300g originál od výrobce BiotechUSA jednoduše můžete získat tady a teď téměř zdarma. Ceny již od 472 Kč
Cena: 472 Kč

Beta Alanine od BiotechUSA je skvělá aminokyselina, která pomáhá prokrvit svaly a také k jejich regeneraci. Beta Alanin je látka podporující tvorbu karnosinu ve svalové tkáni. Navýšením jeho množství ve svalové tkáni lze u sportovců dosáhnout výborného zlepšení výsledků a mnohem rychlejší regenerace. Beta-alanin je prekurzorem vitaminu kyseliny pantothenové a součástí některých peptidů – anserinu, karnosinu. Karnosin pomáhá stabilizovat svalové pH tím, že absorbuje ionty vodíku, které se uvolňují ve svalových vláknech během tréninku. Tím je zabráněno tvorbě kyseliny mléčné a dochází k výraznému urychlení regenerace.

Beta-alanin je výborným pomocníkem kreatinu. Bylo vědecky prokázáno že suplementace kreatinu spolu s beta-alaninem má za výsledek větší přírůstky svalů než při užívání samotného kreatinu.

  • Zvyšuje množství carnosinu ve svalové tkáni
  • Snižuje kyselost svalů
  • Zvyšuje svalovou vytrvalost
  • Lepší napumpování pomocí syntézy oxidu dusnatého
  • Antioxidant a protistárnoucí charakter

Doporučené dávkování:

  • Smíchejte 1 odměrku (4 g) ve 250 ml vody. Užívejte 2 odměrky denně, přičemž první 30 min před tréninkem, druhou před spaním. Nepřekračujte denní dávku.

Upozornění: Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Obsahuje kofein. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty BiotechUSA Beta Alanine 300g:

ve 2g
Beta alanine 2 g

Složení:

Beta alanin, protihrudkující látka (fosforečnan vápenatý).

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce BiotechUSA


Top