BiotechUSA L-Arginine 90 kapslí

Oblíbený a kvalitní produkt BiotechUSA L-Arginine 90 kapslí od top značky BiotechUSA najdete na našich stránkách teď v akci! Akční cena již od 260 Kč
Cena: 260 Kč

L-Arginine od BiotechUSA pro podporu NO produkce. Skvělé napumpování svalů! BioTechUSA L-Arginine 90 kapslí – Aminokyselina pro podporu NO produkce, 1440mg L-argininu v denní dávce (2 kapsle), L-arginin přispívá k tvorbě oxidu dusnatého (NO), který se podílí na vazodilataci (rozšíření cév)

L-arginin je velmi důležitou aminokyselinou v lidském organismu. L-arginin přispívá k tvorbě oxidu dusnatého (NO), který se podílí na vazodilataci (rozšíření cév) a uvolnění cév.

Arginin je aminokyselina produkovaná hypofýzou a je také esenciálním nutrientem, nicméně během intenzivní fyzické aktivity nemusí být Váš organismus schopen produkovat dostatečné množství argininu a je třeba zvolit jeho dodatečné doplnění. Jednou z nejdůležitějších rolí argininu je syntéza NO. Stejně jako všechny ostatní produkty Biotech, i tento je vyroben pouze z kvalitních pečlivě vybraných surovin.

  • zvýšení produkce oxidu dusnatého(NO)
  • při intenzivní zátěži
  • 1440 mg L-argininu v denní dávce

Doporučené dávkování:

  • jako doplněk výživy užívejte 1tabletu 2x denně denně, jednu kapsli před tréninkem a druhou před spánkem

Upozornění: potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. Určeno pro zvláštní výživu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty BiotechUSA L-Arginine 90 kapslí:

v porci 1cps
L-arginin hydrochlorid 1000 mg
Z toho L-arginin 825 mg

Složení:

L-arginin hydrochlorid (85 %), tobolka (želatina, pitná voda, barviva (oxid titaničitý, oxidy železa a hydroxidy železa)), protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý).

Alergeny:

Vyrobeno v závodě zpracovávajícím mléko, lepek, oxid siřičitý, vejce sóju, ořechy, pšenici, ryby a korýše.

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce BiotechUSA


Top