Body Nutrition Creatine 5000 250 tablet

Kvalitní a žádaný produkt Body Nutrition Creatine 5000 250 tablet s osvědčenou značkou Body Nutrition jednoduše můžete získat právě opravdu levně! Akční ceny již od 500 Kč
Cena: 500 Kč

100% Creatin tabs 5000 je ve formě tablet s obsahem /creatinu monohydrát/. Jedná se o přírodní prostředek, který zásobuje svaly energií, čímž zvyšuje jejich výkon, sílu a objem. V každé tabletě je až 1000mg creatinu monohydrátu.

100% Creatin tabs 5000 je ve formě tablet s obsahem /creatinu monohydrát/. Jedná se o přírodní prostředek, který zásobuje svaly energií, čímž zvyšuje jejich výkon, sílu a objem. V každé tabletě je až 1000mg creatinu monohydrátu.

Creatin monohydrát je tělu vlastní látkou nacházející se v lidském těle a proto nemá žádné vedlejší účinky. Ve svalech je potřebný pro dodávání fosfátových skupin k regeneraci spotřebované ATP a slouží jako zásoba buněčné energie pro svaly. Kreatin má navíc schopnost zvětšovat objem svalových buněk a syntetizovat protein, ale primárně je určen ke zvýšení výkonu, který zajišťuje tvorba látky ATP a extrémní nárůst síly. Vhodný pro muže a ženy.

Výhody:

  • Nabrání síly
  • Nárůst svalové hmoty
  • Urychlení regenerace
  • Zvýšení ATP ve svalových buňkách
  • Oddálení svalové únavy
  • Hydratace svalové buňky a lepší zásobení živiny
  • Skvělá vstřebatelnost
  • Bez příchuti
  • Bez cukru

Podívejte další přípravky na zvýšení síly a nabrání svalové hmoty. Kreatin monohydrát zvyšuje celkovou kreatinovou zásobu ve svalech, jako volný kreatin a kreatin fosfát. Zvýšení množství kreatinu v těle prostřednictvím Creatinu 100% Monohydrate působí na růst svalové hmoty a síly a také na zlepšení výkonů a celkového zdravotního stavu.

SLOŽENÍ:

obsahuje: Kreatin monohydrát, plnidlo (mikrokrystalická celulóza E460), protihrudkující látka (fosforečnan vápenatý E341, stearan hořečnatý E572).

DÁVKOVÁNÍ:

5 tablet před tréninkem a po tréninku. V den volna 5 tablet ráno a večer. Užívejte před jídlem v kombinaci s jednoduchými sacharidy.

UPOZORNĚNÍ

Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte předmrazem a přímým slunečním zářením. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosahu malých dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Minimální trvanlivost: Uvedena na obalu.

Ostatní a speciální doplňky

v 1 tabletě v 1 dávce 5 tablet
Kreatin Monohydrát – Creatine Monohydrate 1000 mg 5000 mg

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Body Nutrition


Top