Body Nutrition Crenorol 250 kapslí

Kvalitní produkt Body Nutrition Crenorol 250 kapslí od společnosti Body Nutrition naleznete nyní skutečně výhodně. Teď v akci 485 Kč
Cena: 485 Kč

je výjimečný přípravek na zlepšení silového výkonu, nárůstu svalové hmoty, zlepšení výbušnosti a urychlení regenerace. V tomto přípravku od BODY NUTRITION z řady RED EDITION je obsažen adaptogen Rhodiola rosea, který zvyšuje účinek tohoto přípravku ve kterém dalšími látkami je Creatin a Arginin. Kombinace těchto tří látek je sestavena tak aby pracovala co nejlépe synergicky a účinek byl tak zesílen díky již zmiňované rhodiolu, která obsahuje az 4% rosavinu.

KREATIN- patří k nejlépe prostudovaným doplňkem výživy. Sportovci jej používají pro zvýšení síly a výbušnosti. Dostatek kreatinu napomáhá udržovat optimální koncentraci ATP (adenosintrifosfát – okamžitě použitelná energie pro svalovou činnost) ve formě dostatečných zásob kreatinfosfátu, který je nezbytný pro zvyšování objemu svalových buněk a nárůst síly. Suplementace kreatinem je nejvhodnější na krátkodobé zatížení, jako je box, kulturistika, sprint či hokej.

ARGININ- Je důležitá složka bílkovin, nezbytná pro lidský organismus hlavně v dětském věku. Je potřebný pro normální činnost hypofýzy. Arginin má příznivý vliv na detoxikaci a hojení ran. Je rovněž potřebný při syntéze bílkovin. Arginin dále přispívá k tvorbě kolagenu, který je důležitou součástí u vazivových tkání. Velký význam má při vytváření neuropřenašeče NO / oxidu dusnatého /.

Rhodiola Rose-Skvělá bylina, která má řadu pozitivních účinků; siloví i vytrvalostní sportovci ocení hlavně tyto:

Zlepšuje okysličení a prokrvení svalů při tréninku (vhodné kombinovat pro zesílení účinku s jinými doplňky jako creatin, inosin, tribulus terrestris, arginin, zelený čaj ….)
Má až o 60% větší stimulační účinek jako kofein
Posiluje funkce srdečního svalu
Zlepšuje adaptaci na fyzickou námahu (zvyšuje sama od sebe množství kreatinu ve svalech)
Chrání játra

SLOŽENÍ:

obsahuje: kreatin monohydrát, L- Arginin, extrakt Rhodiola rosea (4% rosavinu), pomocné kapsulovacie látky (maltodextrin, stearan hořečnatý, talek), želatinová kapsle.

DÁVKOVÁNÍ:

berte 2-3 tablety 2x denně .V den tréninku – před výkonem a po výkone.V den volna – před jídlem ráno a odpoledne

Upozornění:

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte nejvyšší denní dávku. Podmínky skladování: Uskladnit mimo dosah dětí a slunečního světla, skladujte v suchu a teplotě do 25 ° C. Datum minimální trvanlivosti a číslo šarže: uvedeno na obalu

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli v 1 dávce 2 kapsle
L-Arginin base 200 mg 400 mg
Extrakt Rhodiola rosea 50 mg 100 mg
Micronised Creatine 300 mg 600 mg

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Body Nutrition


Top