BrainMax NO Booster Extreme 510g

Akční kus BrainMax NO Booster Extreme 510g od top výrobce BrainMax můžete pořídit na našich stránkách v akci! V akci od 906 Kč
Cena: 906 Kč

NO neboli oxid dusnatý je signální molekulou vznikající v našem organismu a působí jako vazodilatátor (roztahuje cévy), který pomáhá regulovat tok krve do každé části těla. Lepší prokrvení každé části těla sebou přináší více kyslíku i optimální přísun živin do orgánů a tkání. Oxid dusnatý ovlivňuje funkci skutečně všech tělesných orgánů, včetně plic, jater, ledvin, žaludku, genitálií a samozřejmě srdce.

Testosteron je jeden z nejanaboličtějších hormonů v lidském těle. Cílem každého kulturisty je, mít ho v těle co nejvíce, protože jeho hladina je často přímo úměrná množství svalové hmoty, tvrdosti i síly.

Účinky tohoto přípravku jsou tedy podobné účinkům anabolických steroidů s tím rozdílem, že se jedná o legální a bezpečné látky bez vedlejších účinků.

Jeho základem jsou extrakty z šesti rostlin, které se v alternativní medicíně považují za nejúčinnější v léčbě poruch sexuálních funkcí (mimo jiné i tvorby testosteronu), navození hormonální rovnováhy a celkové vitality a síly.

T-ANABOL navíc zabraňuje konverzi testosteronu na estrogen, ženský pohlavní hormon, který u mužů způsobuje zvýšené ukládání tuku a vody v podkoží a zduření prsní žlázy (gynekomastie).

Přednosti produktu:

  • zvyšení produkce testosteronu
  • více svalové hmoty
  • zvýšení síly
  • lepší napumpování svalů
  • tvrdší a žilnatější svaly
  • zlepšení sexuálních funkcí

SLOŽENÍ:

obsahuje: MACA, Kotvičník zemní extrakt, Zázvor, želatina, Korejský Ženšen, mikrokrystalická celulóza, Škornice šípolistá extrakt, protispékavá látka (mastek), Saw Palmetto extrakt, barvivo (oxid titaničitý).

DÁVKOVÁNÍ:

Užívejte 10 kapslí denně rozdělených do 2-3 dávek (ráno, po tréninku, večer) nejlépe nalačno.

Upozornění:

Určeno pro zvláštní výživu – vhodné při zvýšené tělesné zátěži, zejména pro sportovce. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro těhotné ženy a děti. Může obsahovat stopy lepku. Skladujte v suchu mimo sluneční záření při pokojové teplotě.

Ostatní a speciální doplňky

v 1 odměrce
Citrulin Malate 7000 mg
L-Arginine Alpha Keto-Glutarate (AAKG) 7000 mg
OKG (L-Ornitin ve formě alfaketoglutarátu) 3000 mg

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce BrainMax


Top