BUSHIDO Čistič koženého tréninkového vybavení DBX Leather Cleaner 150 ml

Diskontní produkt BUSHIDO Čistič koženého tréninkového vybavení DBX Leather Cleaner 150 ml od populární značky BUSHIDO najdete právě levně. Nabídka od 332 Kč
Cena: 332 Kč

DBX BUSHIDO Leather Cleaner je přípravek určený k udržování hygienicky čistého, koženého, sportovního vybavení – zejména boxerských rukavic, obuvi, přileb a chráničů.

Speciálně vyvinuté složení přípravku je určeno k odstranění skvrn a jiných znečištění, jako je pot, krev nebo částečky lidské kůže.

Leather Cleaner neobsahuje alkohol, vosk ani silikon a tak je maximálně bezpečný, kůži nevysušuje a nenarušuje její povrch.

Použití: přípravek se pomocí aplikátoru nanese na houbičku (nikdy ne přímo na kůži) a několika krouživými pohyby se znečištění vyčistí, následně se kůže otře vysoce nasákavým hadříkem, aby se z povrchu odstranily všechny zbytky přípravku.

Upozornění: přípravek je určen pouze na přírodní a ekologickou kůži, na ostatních materiálech může zanechávat neodstranitelné skvrny. Přípravek nepoužívejte na anilinovou kuži, otevrenou kuži, nubukovou kuži a velur. Delší vystavení kůže přípravku může zapříčinit blednutí kůže.

Dávkování: aplikátor přípravku vytváří pěnu a jedno stisknutí (cca. 0,6 ml) vystačí na jednu aplikaci.

Parametry:

  • Objem: 150 ml

Upozornění:

Další produkty z kategorie Boxerské bandáže

Další produkty od výrobce BUSHIDO


Top