BUSHIDO Sportovní batoh/taška DBX DBX-SB-21 3v1

Kvalitní a oblíbený výrobek BUSHIDO Sportovní batoh/taška DBX DBX-SB-21 3v1 pocházející od značky BUSHIDO jednoduše naleznete tady a teď právě levně! Akční cena 1579 Kč
Cena: 1579 Kč


Sportovní batoh 3v1 DBX BUSHIDO DBX-SB-21 je vybaven variabilním systémem poprůhů, které umožňují použití modelu DBX-SB-21 jako klasický batoh, nebo sportovní tašku.

Batoh je vyroben z pevného polyesteru a vnější rozměry jsou 45 x 50 centimetrů, tato velikost pojme veškerou výbavu potřebnou pro trénink. Produkt je vybaven celkem 6-ti komorami, velká hlavní komora je skryta pod čelním panelem, který jde po odepnutí odklopit pro pohodlný přístup, na předním panelu se nachází kapsa, která je pro dobré odvětrávání vyrobená ze síťoviny. 2 boční komory jsou určeny na drobnosti jako peněženka, nebo klíče. Ve vrchní části se nachází příhrádka s průvlakem na sluchátka a je tedy ideální například pro mobilní telefon, nebo MP3 přehrávač. Na boku ještě nalezneme tepelně odizolovanou kapsu, která udrží například láhev s nápojem příjemně studenou po delší dobu. Zadní komora ukrývá popruhy a zároveň (pokud jsou popruhy vytaženy) slouží jako kapsa na notebook nebo dokumenty. Samotný pelyester je velice pevný materiál, který je odolný vůči roztržení a vodě, zároveň se snadno udržuje v čistotě.

Na spodní straně batohu se nachází zip, po jehož rozepnutí můžeme rozbalit poslední konoru o rozměrech 45 x 30 centimetrů, do které se ideálně vejde například tréninková obuv. Odklápěcí panel na zip je navíc také vyroben ze síťoviny, takže boty po tréninku mohou větrat již během cesty domů.

V zadní kapse se skrývá také popruh s karabinou na každém konci, pomocí kterého se z batohu stane prostorná taška přes rameno o rozměrech 45 x 80 centimetrů.

Parametry:

  • Materiál: 100% polyester
  • Rozměry batohu: 45 x 50 cm
  • Rozměry batohu s vytaženou přihrádkou na boty: 45 x 80 cm
  • Rozměry tašky přes rameno: 45 x 80 cm
  • 2 hlavní komory, 2 boční přihrádky, 1 kapsa s průvlakem na sluchátka, 1 izolovaná kapsa, komora na boty, komora na notebook

Upozornění:

  • Certifikát, norma:
  • Záruka: 24 měsíců

Další produkty z kategorie Boxerské bandáže

Další produkty od výrobce BUSHIDO


Top