Climaqx Biceps BFR tapes Black

Tento oblíbený produkt Climaqx Biceps BFR tapes Black pocházející od značky Climaqx snadno můžete najít u nás levně! Teď v akci 599 Kč
Cena: 599 Kč

Biceps BFR tapes Black jsou vysoce komfortní bicepsové pásky, které slouží k efektivnímu posilování bicepsových svalů. Pásky fungují na principu omezení průtoku krve, který se využívá s cílem zefektivnění tréninku ve vztahu k růstu svalů bez nutnosti použití vysokých vah. Jsou vyrobeny z vysoce elastického materiálu a díky tomu se snadno používají.

Biceps BFR tapes Black – praktická pomůcka pro efektivní trénink bicepsů

Biceps BFR tapes Black jsou pružné bicepsové pásky fungující na systému BFR (blood flow restriction), což je typ tréninku založený na lokálním omezení průtoku krve. Tato tréninková metoda se v současnosti nadále zkoumá pro její možné pozitivní účinky k vytvoření prostředí podporující růst svalů (svalovou hypertrofii). To znamená, že byste skvělých výsledků teoreticky mohli dosáhnout i při menším úsilí a použití nižších vah. Tyto pásky byly vyrobeny ve spolupráci se sportovci značky Climaqx a jsou tak uživatelsky velmi přívětivé. Díky vhodnému pružnému materiálu jsou pohodlné, snadno nastavitelné a lze je rovněž používat pro trénink nohou.

Biceps BFR tapes Black a jejich výhody

  • obsahují 2 pásky v sadě
  • vyrobeny z elastického materiálu
  • snadno nastavitelné
  • použitelné na ruce a nohy
  • vyvinuty ve spolupráci se sportovci
  • slouží k BFR tréninku

Balení

2 kusy v balení

Materiál

Elastický materiál

Použití

Mohou být použity na ruce a nohy. Jednoduché nastavení velikosti pomocí spony.

Rozměry

45 cm x 8 cm

Další produkty z kategorie Trhačky a háky

Další produkty od výrobce Climaqx


Top