Climaqx Masážní pistole Gun Black

Výjimečný kus Climaqx Masážní pistole Gun Black od odblíbeného výrobce Climaqx snadno najdete právě zde za výhodnou cenu. Nyní pořídíte jen za 4299 Kč
Cena: 4299 Kč

Masážní pistole Gun Black patří mezi inovativní regenerační fitness pomůcky. Vysokovýkonný motor pistole vám umožní eliminovat svalové napětí a zároveň přispívá k lepšímu průtoku krve ve svalech. Součástí masážní pistole jsou 4 masážní nástavce, které vám pomohou dokonale rozmasírovat jednotlivé svalové partie. Díky 20 stupňům rychlosti lze masáž přizpůsobit vašim požadavkům a regulovat tak proces regenerace svalů.

Masážní pistole Gun Black – inovativní fitness pomůcka pro dokonalou regeneraci a uvolnění svalstva

Masážní pistole Gun Black je inovativní fitness pomůckou, se kterou si budete moci dopřát kvalitní masáž svalů i z pohodlí vašeho domova. Masážní pistoli pohání vysokovýkonný motor s 3200 otáčkami za minutu, což zaručuje maximální efektivitu při eliminování svalového napětí. Součástí masážní pistole jsou i 4 jedinečné masážní nástavce, které vám poslouží k rozmasírování jednotlivých svalových partií a zároveň přispívají k lepšímu průtoku krve ve svalech.

Masáž si můžete jednoduše přizpůsobit pomocí 20 stupňů rychlosti vibrací. V závislosti na zvoleném stupni rychlosti se výdrž baterie pohybuje až do 5 hodin. Masážní pistole má navíc velmi jednoduché ovládání a praktický LED displej. O maximální komfort a bezpečí při masáži se postará protiskluzová rukojeť. Masážní pistole je zabalena v praktické tašce, kterou můžete mít po ruce i na cestách. Nabíječka je součástí balení.

Technický popis
Maximální rychlost: 3200 otáček za minutu
Baterie dobíjecí
Výdrž baterie až 5 hod. (v závislosti na zvolené intenzitě)
Funkce 20 stupňů rychlosti
Příslušenství 4 různé masážní nástavce, nabíječka, praktický obal
Hlučnost 44-65 dcb (v závislosti na zvolené intenzitě)
Hmotnost 1,2 kg

Jak zacházet s masážní pistolí?

Nabíjení:

  • Před prvním použitím produktu je nutné naplno nabít baterii, což trvá cca 6 hodin. Nabíječku stačí připojit k běžné domácí elektrické zásuvce. Následně připojte nabíjecí konektor do nabíjecího portu baterie, který najdete na spodní části rukojeti masážní pistole, kde se produkt také zapíná a vypíná.
  • Po splnění předchozích pokynů začne na rukojeti zelenou barvou pulsovat LED pásek. To označuje probíhající nabíjení baterie. Jakmile začne LED pásek kontinuálně svítit zeleně, baterie je plně nabitá.
  • Baterii lze nabít kdykoliv, za jakéhokoliv stavu její kapacity (samozřejmě v případě, že není plně nabitá).
  • Průměrná doba provozu baterie je zhruba 4-6 hodin, v závislosti na zvolené rychlosti masážního programu a aplikovaném tlaku masáže během používání.
  • Po každém nabíjení odpojte nabíječku od zdroje elektrické energie.
  • Pokud chcete rukojeť s baterií oddělit od pistole, stiskněte plastové tlačítko umístěné v ose rukojeti (baterie) a chladicího odvětrávání pistole. Potom rukojeť s baterií opatrným způsobem za použití adekvátní síly vytáhněte. Rukojeť s baterií následně spojíte s masážní pistolí jednoduchým zasunutím rukojeti zpět ve stejné orientaci s pistolí, tedy tak, jako v případě, když jste rukojeť vytahovali.

Provoz:

  • Vyberte si vámi preferovaný masážní nástavec a šetrným způsobem ho zasuňte do masážní hlavice přístroje. Ujistěte se, že je nástavec správně umístěn.
  • Na spodní části rukojeti najdete přepínač mezi stavem ,,ON“ a ,,OFF“, který přepněte do pozice ,,ON“.
  • Po zapnutí přístroje se zeleným světlem rozsvítí LED pásek na rukojeti a zároveň se zapne i LCD displej na přístroji.
  • Masážní pistoli uvedete do provozu stisknutím prostředního červeného tlačítka na LCD displeji.
  • Tlačítky + a – na LCD displeji si můžete zvolit požadovanou intenzitu (rychlost) provozu produktu, v rámci 1-20 stupňů rychlosti.
  • V pravé části displeje pomocí číselné stupnice do 99 zjistíte úroveň nabití baterie, kdy 99 označuje plně nabitý akumulátor.
  • Masážní pistoli používejte pouze na pečlivě osušené části těla, v rámci požadovaného tlaku a intenzity masáže. Požadovanou oblast masírujte zhruba 60 sekund, a pak plynule přejděte na další partii těla.
  • Jakmile chcete ukončit provoz masážní pistole, opět stiskněte prostřední červené tlačítko na LCD displeji.
  • Na spodní části rukojeti najdete přepínač mezi stavem ,,ON“ a ,,OFF“, který přepněte do pozice ,,OFF“, čímž dojde k úplnému vypnutí produktu.
  • Potom šetrným způsobem v přímém směru vytáhněte z hlavice přístroje masážní nástavec.
  • Po použití masážní pistole otřete povrch zařízení a použitého masážního nástavce mírně navlhčeným ručníkem a osušte měkkým hadříkem.

Masážní nástavce:

  • Fork (vidlička, rozdvojený nástavec): Slouží k typickému uvolnění a masírování dlouhých a úzkých svalů, které najdete například v oblasti páteře, v podobě jejích vzpřimovačů. Možné je i opatrné a pomalé masírování krční oblasti, Achillovy šlachy nebo píštěle.
  • Bullet (kuželový nástavec): Zaoblená špička pomůže s intenzivnějším a silnějším masírováním svalů. Nástavec je vhodný na masáž a aktivaci spouštěcích bodů (Trigger Pointů).
  • Flat (plochý nástavec): Je vhodný na masáž celého těla, zejména na oblasti plochých svalů či kolem citlivých a kostnatých míst. Je vhodný například na masáž zádového svalstva nebo předloktí.
  • Adze (klínový nástavec): Díky menší nárazové ploše se nástavec dostane i na těžko dostupná místa a s jeho pomocí efektivně promasírujete například oblast krční páteře, dlaní či chodidel. Je vhodný také pro masáž zádových svalových skupin. V oblasti krční páteře je však nutná zvýšená opatrnost, jemné zacházení a použití menší intenzity.

Záruka

Záruka produktu je 2 roky od data zakoupení a zaniká v následujících případech:

  • Poškození způsobené nehodou, zneužitím, nesprávnou manipulací nebo transportem.
  • Produkt byl podroben neoprávněné opravě nebo neautorizovanému manipulačnímu zásahu.
  • Produkt nebyl používán podle instrukcí.
  • Škoda překročila cenu produktu.
  • Došlo ke zhoršení stavu produktu, v důsledku špatného skladování, zacházení či péče ze strany uživatele.

Upozornění

Před použitím výrobku se poraďte se svým ošetřujícím lékařem. Obzvláště v případě, pokud máte jakékoliv zdravotní problémy, trpíte probíhajícím akutním nebo chronickým onemocněním, jste těhotná nebo jste po výměně kloubů. Produkt je určen pouze pro dospělé osoby. Masážní pistoli nepoužívejte na klouby, hlavu, ani jiné kostnaté části těla. Po použití se mohou objevit modřiny. Jakmile v masírované oblasti pocítíte jakýkoliv nepříjemný pocit nebo bolest, ihned ukončete provoz produktu. Vlasy nebo jakoukoliv část těla udržujte v dostatečné vzdálenosti od pohyblivé části zařízení a chladicích otvorů na zadní straně motoru, aby nedošlo ke skřípnutí. Nevkládejte jakékoliv objekty do chladicích otvorů na zadní straně motoru. Zařízení není určeno k použití pod vodou, ani v rizikových podmínkách, kde hrozí, že by voda mohla proniknout do vnitřního systému, například přes chladicí otvory motoru. Vždy tak zabraňte jakékoliv šanci, aby se voda dostala do útrob zařízení. Produkt uchovávejte a používejte v dostatečné vzdálenosti od tekutin a zdrojů tepla. Používejte pouze nabíječku dodávanou v balení produktu. Před každým použitím zařízení pečlivě zkontrolujte. Nezasahujte do systému fungování produktu jakýmkoliv způsobem. Nespouštějte a nenabíjejte zařízení v bezobslužném stavu. Nezacházejte s výrobkem jakýmkoliv rizikovým způsobem, který by mohl způsobit poškození produktu nebo vést ke zranění uživatele. Neodstraňujte šrouby ani se nepokoušejte produkt rozebrat. Po dosažení nepřetržitého hodinového provozu produkt vypněte a před opětovným použitím nechte půl hodiny v klidu vypnutý. Produkt skladujte v suchu, chraňte před teplem, vlhkostí a přímým slunečním zářením.

Další produkty z kategorie Masážní válce

Další produkty od výrobce Climaqx


Top