Dámská obuv Merrell MOAB 2 GTX sedona sage Šedá / Modrá

Kvalitní a oblíbený produkt Dámská obuv Merrell MOAB 2 GTX sedona sage Šedá / Modrá od známého výrobce MERRELL naleznete tady teď právě ve výprodejové akci. Právě lze objednat jen za 2924 Kč
Cena: 2924 Kč

Dámská obuv Merrell MOAB 2 GTX sedona sage

Obuv oblíbená pro svoje pohodlí a univerzální použití. Odolný svršek ze syntetické kůže s Gore-Tex® membránou, podpůrná mezipodešev a Vibram® podešev se skvělou trakcí je výbava, díky které je Moab základem každého botníku.

Gore-Tex® membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitách v chladném počasí – svršek ze syntetické kůže a materiálu Mesh – všitý, polstrovaný jazyk zabraňuje pronikání vlhkosti a nečistot – zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů. Prodyšná podšívka z materiálu Mesh – Kinetic Fit™ Advanced vyjímatelná tvarovaná stélka s vylepšeným patním obloukem pro pevné posazní paty a integrovanou podporou klenby, která napomáhá předcházet únavě. Nylonová podpora klenby zajišťuje přirozený ohyb chodidla a větší stabilitu.

Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a stabilitu – EVA mezipodešev pro skvělou stabilitu a pohodlí – Vibram® TC5+ podešev poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různorodém terénu – hloubka vzoru podešve 5 mm.

Další produkty od výrobce MERRELL


Top