Dětské boty Nike Free 5.0 Modrá / Růžová

Unikátní kus Dětské boty Nike Free 5.0 Modrá / Růžová od top výrobce NIKE seženete na našich stránkách teď se slevou. Nabídky od 1949 Kč
Cena: 1949 Kč

Boty jsou vysoce pohodlné a vyznačují se velkou funkčností. Prodyšná síťovina zajišťuje rychlý odvod potu a optimální klima v botě. Díky revoluční technologii Flywire, můžeš stále zlepšovat svůj výkon. Boty dále disponují pevnou pryží s klasickými Waffle výstupky pro odolnou přilnavost. Vlastnosti Flywire Jedná se o vlákna umístěná ve svršku obuvi, která se stahují podle pohybu nohy.

Tím je dosaženo maximální podpory, stability a dochází též k redukci hmotnosti obuvi. WAFFLE Patentovaná podešev společností Nike, která je tvořena plásty čtvercového tvaru. Jednotlivé plásty jsou odděleny hlubokými drážkami. Čtvercové části poskytují výbornou přilnavost k povrchu a také prvotní tlumící účinky. První prototyp byl vyroben spoluzakladatelem společnosti na domácím vaflovači. Nike Free Technologie, která přináší všechny benefity běhu naboso. Jedná se o systém flex drážek v podešvi, které poskytují přirozený a ničím nerušený pohyb.

Rozměry celého zabaleného výrobku: šířka: 301mm, výška: 194mm, délka: 111mm
Hmotnost celého výrobku: 519.0 g

Další produkty od výrobce NIKE


Top