Dino Bikes 146R 2017

Levný kus Dino Bikes 146R 2017 od společnosti Dino snadno můžete pořídit u nás v akci! Akční ceny již od 2799 Kč
Cena: 2799 Kč

Dětské kolo Dino Bikes 146R Flappy růžová 14 nabízí do detailu vyladěnou kombinaci růžového rámu s bílými doplňky, které jsou doplněny barevnými samolepkami s motýlky. Tohle kolo s motýlky si zamiluje každá holčička. Kolo má lakované ocelové ráfky 14″ (14 palců = 35cm) a nafukovací pláště. Kolo je doporučeno pro výšku dítěte 95-115 cm a orientační věk dítěte 4-7 let. Součástí balení jsou přídavná balanční kolečka, která jsou vhodná při učení rovnováhy na kole. Po získání jistoty při jízdě na kole je možné je kdykoliv odstranit a jezdit bez balančních koleček. Za sedlem se nachází sedačka pro panenky nebo plyšáky. Vpředu je košík, který slouží pro odkládání a převoz menších věcí nebo hraček.

Maximální nosnost kola je 45 kg. Kolo má odlehčený rám z Hi-Ten oceli, přední a zadní čelisťovou brzdu, které se ovládají páčkami na řídítkách. Kolo má volnoběžné zadní kolo, tzv. „cvrčka“, samozřejmostí je také bezpečnostní koncovka řidítek.

Hmotnost kola je 8,1 kg. Vyrobeno v Itálii.

Kola Dino Bikes jsou pravidelně testována a certifikována podle nejpřísnějších evropských norem, čímž je zaručena bezpečnost a pohodlí vašeho dítěte. Firma Dino Bikes působí na trhu s koly již od roku 1920 a v současné době patří mezi nejvýznamnější evropské producenty dětských kol.

Další produkty z kategorie Jízdní kola

Další produkty od výrobce Dino


Top