Dive Team Taška 90 L

Kvalitní a žádaný výrobek Dive Team Taška 90 L s osvědčenou značkou Dive Team snadno získáte teď se slevou. Ceny od 1890 Kč
Cena: 1890 Kč

Pro milovníky potápění máme velkou potápěčskou tašku DIVE TEAM. Transportní taška DIVE TEAm na potápěčskou výbavu je důležitá pro vaše komfortní cestování a přesuny. Potápěčská taška disponuje objemem 90 l a je vyrobena z velmi odolného PVC materiálu, který je odolný vůči poškození. Batoh s dvěma pohodlnými uchy slouží pro přepravu kompletní výstroje, nebo všech potřebných věcí na cesty. Rádi spojujeme všechno potápěče, proto je taška DIVE TEAM na potápěčské vybavení v praktickém a pohodlném designu. Disponuje velkým horním vstupem na zip, který umožní snadné sbalení i vybalení věcí. Dno cestovní potápěčské tašky je záměrně zesíleno proti odření.
Potápěčská cestovní taška má vysokofrekvenčně svařované spoje zaručující nepropustnost materiálu. Dvě velká madla na bočních stranách umožní snadnou manipulaci s plně naloženou výbavou.
Potápěčský batoh můžete nosit v ruce či použít polstrované popruhy na ramena. Taška pro potápěče se tak rázem změní na potápěčský batoh.
Vnitřní kapsa má uzavírání na zip. Vložit do ní můžete například doklady i venkovní štítek pro snadnou identifikaci tašky.

odolný materiál 100% PVC
vysokofrekvenčně svařované spoje tašky
zesílené dno proti prodření
polstrované ramenní popruhy
možnost použít tašku jako batoh
objem 90 litrů
rozměr 39 x 39 x 71 cm
hmotnost 1,3 kg

Další produkty z kategorie Příslušenství k potápěčským oblekům

Další produkty od výrobce Dive Team


Top