Dunlop CX 200 21 tenisová raketa

Oblíbený a akční výrobek Dunlop CX 200 21 tenisová raketa pocházející od značky Dunlop jednoduše můžete získat u nás nyní se slevou! Cena od 3490 Kč
Cena: 3490 Kč

VYVÁŽENÁ KONTROLA S RAZANCÍ Převezměte kontrolu nad svou hrou s přesností modelu CX 200. Tato raketa, která má extra sílu a spin, je rychlá a skvěle ovladatelná. Ideální pro pokročilé až středně pokročilé hráče.

Je ideální pro moderní hráče, kteří hledají větší sweetspot s umístěním směrem k horní části hlavy rakety, což vede k velké razanci úderu s maximální kontrolou a větším spinem.

Nová technologie FLEX BOOSTER umožňuje hráčům vychutnat si nižší tuhost rakety, protože tato vysoce elastická vrstva tlumící vibrace v oblasti krčku odfiltruje všechny negativní vibrace. Tuhost nových raket 2021 CX se sníží o 5% – 10%. Méně tuhosti vytváří raketu, u které má hráč měkčí a pružnější pocit, aniž by chyběl výkon našich CX raket. Získáte tak pohodlí, abyste měli kontrolu nad každým úderem.

Konstrukce s využitím technologií SONICCORE s materiálem od BASF pomáhá snížit riziko zranění a umožňuje vám plně se soustředit na svou hru.

konstrukce: Carbon

délka: 27 inch./ 686 mm

hlava: 98 sq.inch./ 632 cm2

nevypletená: 305 g

vyvážení: 315 mm

struny: 16 x 19

rám: 21,5 mm

tuhost RA: 64

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Dunlop


Top