EGG 100 je vaječný albumin s vysokým indexem biologické využitelnosti 100. EGG 100 je vhodný pro doplnění bílkovin, nárůst svalové hmoty, regeneraci a ochranu svalů. EGG 100, sušený vaječný bílek, obsahuje vysoce kvalitní proteiny, optimálně využitelné lidským organismem. EGG 100 je 100 % vaječný protein zcela bez tuku a sacharidů. Pochází ze skutečných BIO farem v Argentině, kde je drůbež chována v čistém prostředí a krmena zdravě a pouze přírodně, bez použití chemických krmiv.
EGG 100 je vaječný albumin s vysokým indexem biologické využitelnosti 100. EGG 100 je vhodný pro doplnění bílkovin, které přispívají k růstu svalové hmoty a jejímu udržení v situacích, kdy je ohrožena katabolizací. EGG 100, sušený vaječný bílek, obsahuje vysoce kvalitní proteiny, optimálně využitelné lidským organismem. Obsah bílkovin je 82 % (v sušině 90 %). Vaječný albumin patří k základním zdrojům živočišných bílkovin. Vaječný protein EGG 100 je pomaleji stravitelným typem živočišné bílkoviny a jeho použití je proto vhodné také před spánkem. EGG 100 neobsahuje žádný tuk ani sacharidy.
Doporučené dávkování:
ve 100g | v porci 29g | |
Energetická hodnota | 1512 kJ | 423 kJ |
360 kcal | 104 kcal | |
Tuky | 0 g | 0 g |
Sacharidy | 0 g | 0 g |
Bílkoviny | 82 g | 23,8 g |
Složení:
sušený argentinský vaječný bílek (egg albumin)