Extrifit HMB Power 180 kapslí

Tento kvalitní a levný kus Extrifit HMB Power 180 kapslí od známé společnosti Extrifit můžete sehnat zde teď ve výprodejové akci! Nabídky od 385 Kč
Cena: 385 Kč

HMB Power je určen pro nabírání čisté svalové hmoty bez tuku. Produkt HMB Power obsahuje účinnou látku beta-hydroxy-beta-metylbutyrát ve formě beta-hydroxy-beta-metylbutyrátu vápenatého, obohacenou o vitamín B6. V kulturistice se tradují antikatabolické a současně anabolické účinky HMB, což ocení všichni, kdo chtějí budovat kvalitní svalovou hmotu bez tuku nebo jsou právě v rýsovacím tréninku. Pro zmíněné antikatabolické účinky je HMB jako suplement oblíben i u sportovců vytrvalostních disciplín. HMB je považován za suplement bez jakýchkoliv nežádoucích účinků. 500 mg čistého HMB v každé kapsli.

  • anabolický efekt
  • antikatabolický efekt
  • síla
  • růst svalové hmoty
  • uvádíme obsah čistého HMB!
  • beta-hydroxy-beta-metylbutyrát vápenatý – 592,4 mg v každé kapsli
  • z toho čisté HMB – 500 mg v každé kapsli

Produkt HMB Power je určen pro nabírání čisté svalové hmoty bez tuku a k zabránění katabolizace při náročném tréninku či rýsovací dietě.

HMB je látkou, jež je v kulturistice již dlouho užívána. Jedná se o metabolit aminokyseliny leucinu, jedné ze tří větvených aminokyselin známých jako BCAA. Malá část leucinu v lidském těle se přirozeně mění na HMB. V malém množství získáváme HMB z některých potravin, jako jsou např. některé druhy rybího masa či citrusové plody. Účinnou cestou, jak zvýšit množství HMB v těle a tím i syntézu leucinu z něj, je jeho příjem v podobě doplňku stravy.

Efekt užívání HMB je samozřejmě podmíněn kromě vhodně koncipovaného tréninku i kvalitním výživovým režimem. Doporučujeme tento suplement pro ty, kdo již mají s tréninkem zkušenost, mají doladěný výživový program a hledají další možnosti zlepšení, přesně u nich vykazuje HMB žádoucí efekt.

K HMB v našem produktu jsme přidali vitamín B6 (pyridoxin). Ten má pro lidský organismus řadu důležitých funkcí, které mohou ještě umocnit efekt hlavní účinné látky produktu HMB Power: přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti, přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu, přispívá k normální tvorbě červených krvinek, k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k regulaci hormonální aktivity.

Jedna kapsle obsahuje 500 mg čistého HMB pro velmi přesné dávkování, tak, abyste mohli efektivně rozdělit příjem HMB v den tréninku i v den volna. Kapslovaná forma HMB je skvělá pro zajištění jeho maximálního účinku. Kapsle je výborně a rychle stravitelná a neobsahuje žádná těžká pojiva, jako tomu bývá někdy u tabletovaných produktů. Rychlá stravitelnost kapslové formy HMB znamená rychlejší nástup účinku po jeho užití.

Produkt HMB Power vyrábíme na našich vlastních technologiích, v našich výrobních halách v České republice. Naše kapsle je potištěna logem Extrifit ® a barvivo potisku je přírodní.

Doporučené dávkování:

  • užívejte 6 kapslí HMB Power denně
  • v den tréninku užívejte 3 kapsle 60 minut před tréninkem a 3 kapsle po tréninku
  • v den tréninkového volna rozdělte svou denní dávku na tři části a její příjem rozložte v průběhu dne
  • zapijte dostatečným množstvím tekutiny

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty Extrifit HMB Power 180 kapslí:

3 kapsle 6 kapslí
Beta-hydroxy-beta-metylbutyrát vápenatý 1777,2 mg 3554,4 mg
z toho čistý beta-hydroxy-beta-metylbutyrát 1500 mg 3000 mg
Vitamín B6 0,7 mg 1,4 mg

Složení:

beta-hydroxy-beta-metylbutyrát vápenatý, vitamín B6 (pyridoxin HCl), přídatné látky: kapsle (želatina, přírodní barvivo: oxid titaničitý, minerální barvivo: oxid železitý, přírodní lešticí látka: šelak)

Alergeny:

Neobsahuje

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce Extrifit


Top