Fitness Authority Ice Glutamine 300g

Zlevněný produkt Fitness Authority Ice Glutamine 300g od populárního výrobce Fitness Authority jednoduše získáte tady teď za akční cenu! Právě lze objednat jen za 459 Kč
Cena: 459 Kč

Ice Glutamine od Fitness Authority je produkt, který vám umožní doplnit denní stravu o L-Glutamin – jednu z nejdůležitějších aminokyselin podílejících se na budování svalů. FA ICE GLUTAMINE je produkt, který vám umožní doplnit denní stravu o L-glutamin – jednu z nejdůležitějších aminokyselin podílejících se na budování svalů. Výrobek byl připraven ve formě snadno rozpustného prášku, který byl obohacen o inovativní chladicí efekt EVERCOOL. Díky němu připravený nápoj poskytuje neuvěřitelný pocit svěžesti a lepší podmínky během tréninku. Doplněk stravy doporučujeme lidem, kteří jsou fyzicky aktivní, pracují na své kondici a postavě a hledají produkty, které zaručují vysoký standard a netradiční řešení.

Jaké jsou výhody složek FA ICE GLUTAMINE?

  • Až 5 g vysoce kvalitního L-glutaminu v jedné dávce
  • Inovativní složení EVERCOOL – doplněk s chladivým účinkem, který poskytuje dodatečnou podporu během tréninku
  • Neuvěřitelně osvěžující příchuť a výjimečná rozpustnost – složení bez cukru a tuku
  • Podle některých studií může být L-glutamin prospěšný pro procesy regenerace svalů po intenzivním cvičení
  • Některé studie naznačují, že suplementace L-glutaminem má vliv na syntézu a hladinu L-citrulinu
  • Užívání L-glutaminu v období pravidelného silového a vytrvalostního tréninku může být cenné mimo jiné pro zlepšení tělesného složení
  • Přídavek L-glutaminu k syrovátkovému proteinu má pozitivní vliv na posílení procesu růstu svalové hmoty během silového tréninku

Doporučené dávkování:

  • 1 dávku prášku rozmíchejte ve 200 ml vody, nebo džusu a vypijte ihned po ukončení tréninku. Doporučuje se užívat 5 – 10 g v závislosti na délce a intenzitě fyzické námahy.

Upozornění: Přípravek je určen pro dospělé, zdravé muže. Může vyvolávat alergické reakce, obzvlášť u citlivých jedinců. Uchovejte mimo dosah dětí, v suchu při pokojové teplotě. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Nutriční hodnoty FA Ice Glutamine 300g – Pomeranč, Mango:

v porci 5g
L-glutamin 4 g

Složení:

L-Glutamin, aromata, regulátory kyselosti (E330, E296), protispékavá látka (E551), sladidla (acesulfam K, sukralóza), barviva (E160a, E104).

Nutriční hodnoty FA Ice Glutamine 300g – Ostružina, Ananas:

v porci 5g
L-glutamin 4 g

Složení:

L-glutamin, regulátory kyselosti (E330, E296), aromata, protispékavá látka (E551), koncentrát šťávy z červené řepy, sladidla (acesulfam K, sukralóza), barvivo (E160a).

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce Fitness Authority


Top