Fitness Authority Xtreme Napalm ALPHA TEST 240 tablet

Tento žádaný kus Fitness Authority Xtreme Napalm ALPHA TEST 240 tablet s osvědčenou značkou Fitness Authority jednoduše můžete získat tady se slevou! Akční ceny již od 759 Kč
Cena: 759 Kč

Xtreme Napalm ALPHA TEST od FA nabízí rozdělené dávkování pro dopoledne a večer, což je velmi praktické! FA ALPHA TEST je dvoufázový testosteronový booster, který má stimulační vliv na zvyšování hladiny testosteronu ve dne i v noci. FA ALPHA TEST je unikátní dvoufázová formule, zodpovědná za stimulaci anabolických procesů a zvyšování hladiny testosteronu po 24 hodin denně.

FA ALPHA TEST DAY FORMULA

Do složení tzv. denní formule FA ALPHA TESTU byly zakompovány speciálně vybrané složky s cílem dodat organismu energii během nejnáročnějšího fyzického i duševního vypětí a navíc aktivizovat mechanismy vedoucí k zvýšené produkci testosteronu. Kyselina D-asparagová, obsažená v přípravku, je podle vědeckých studií činitelem způsobujícím nárůst množství luteinizačního hormonu, který se váže na receptory umístěné na Leydigových buňkách ve varlatech. Následuje intenzivní syntéza cyklického adenosinmonofosfátu (cAMP) a odtržení postranního řetězce molekuly cholesterolu. Tento proces je klíčový pro tvorbu testosteronu (steroidogeneze)(5). V roce 2010 provedli neapolští vědci výzkum, při kterém podávali jedné skupině mužů kyselinu D-asparagovou a pozorovali u nich o 40% větší hladinu testosteronu než u skupiny, které bylo podáváno placebo (2). Složení denní formule je obohaceno i extraktem z kořene Rozchodnice růžové (Rhodiola Rosea), které je přisuzován adaptogenní vliv, tedy schopnost organismu vypořádat se s náhlými změnami vnitřního prostředí a eliminovat negativní působení stresových situací. Účinky rozchodnice růžové jsou ještě dodatečně umocněny resveratrolem obsaženém v extraktu z křídlatky japonské. V denní formuli FA ALPHA TEST nechybí ani příslušné vitamíny. Jak vykazují výsledky studií, suplementace vitamínu D (4) má pozitivní vliv na zvyšování hladiny testosteronu a vitamíny skupiny B pomáhají k normálnímu fungování nervového systému.

FA ALPHA TEST NIGHT FORMULA

FA ALPHA TEST představuje také velmi pokročilou noční formuli, která byla navržena a vyrobena za účelem aktivizace tvorby testosteronu i během nočního spánku. Mezi složkami této noční formule najdete extrakt z pískavice řecké seno a kotvičníku zemního (Tribulus terrestris), které jsou podle studií aktivátory prudkého zvýšení tvorby přirozeného testosteronu (3). Kombinace hořčíku, vitamínu B 6 a zinku plní funkci ZMA, což je složení podporující kvalitu spánku a možnosti regenerace. Kromě toho je suplementace hořčíku důležitá pro omezení nerovnováhy nervových a svalových kontrakcí s odpovídajícím vlivem na normální fungování práce svalové soustavy – prevence proti svalovým křečím. Hořčík umožňuje současnou stimulaci obranných mechanismů organismu, mimo jiné tím, že stimuluje tvorbu protilátek a fagocytózy (schopnost buněk pohlcovat pevné částice), což vede ke snížení zánětlivosti, zabránění anafylaktickému šoku (alergická reakce na např. hmyzí bodnutí či štípnutí) nebo negativním účinkům stresu.

Dvoufázová suplementace FA ALPHA TESTU je ukazuje na budoucnost testosteronových boosterů. Díky FA ALPHA TESTU bude tvůj organismus produkovat testosteron ve dne i v noci – 24 hodin denně.

Doporučené dávkování:

  • Berte 4 kapsle denně (2 ráno, 1 během dne a 1 před tréninkem). Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Upozornění: Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na kteroukoliv složku přípravku. Potravinové doplňky by neměly být používány jako náhražka pestré a vyvážené stravy. Je doporučena zdravá strava a zdravý životní styl. Udržujte mimo dosah malých dětí. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřené nádobě na suchém místě. Chraňte před slunečním zářením.

Nutriční hodnoty FA Xtreme Napalm ALPHA TEST 240 tablet:

ALPHA TEST AM FORMULA 1 tableta RHP 5 tablet
Kyselina D-asparagová 624 mg 2496 mg
Výtažek z kořene Rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) 20 mg 80 mg
extrakt z křídlatky japonské (včetně resveratrolu) 20 mg 80 mg
Vitamín B6 0,4 mg 29 % 1,6 mg
Kyselina listová 80 mcg 40 % 320 mcg
Vitamín B12 1,2 mcg 48 % 4,8 mcg
Vitamín D 5 mcg 100 % 20 mcg
ALPHA TEST PM FORMULA 1 kapsle 4 kapsle
Extrakt z pískavice řecké seno 275 mg 1100 mg
Extrakt z Tribulus terrestris (90% saponinů) 250 mg 1000 mg
Vitamín B6 2,5 mg 179 % 10 mg
Zinek 3,75 mg 37 % 15 mg
Hořčík 22,5 mg 6 % 90 mg

RHP pro 1 tabletu/kapsli- referenční hodnota příjmu

Složení:

ALPHA TEST AM FORMULA

Kyselina D-asparagová (DAA), kapsle [želatina, voda, barviva (E171, E122, E124, E133, E104 E110), plniva (E460 (ii), E341), extrakt z kořene rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) (3% rosavinu a 1% salidrozidu) extraktu z kořene křídlatky japonské (Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc) (50% resveratrolu), protispékavé látky (E470B, E551), vitamín D (cholekalciferol), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B12 (kyanokobalamin), kyselina listová (kyselina listová).

ALPHA TEST PM FORMULA

Extrakt ze semen pískavice řecké seno (Trigonella foenum-graecum L.), extrakt z plodů kotvičníku zemního (Tribulus terrestris L.) (90% saponinu), citrát hořečnatý, kapsle [želatina, voda, barviva (E171, E104, E122, E133, E110 )], plniva (E460 (ii), E341), síran zinečnatý, protispékavá látka (E470b, E551), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid).

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce Fitness Authority


Top