Grit GT4 Sumo Black SR

Unikátní a žádaný výrobek Grit GT4 Sumo Black SR od známé společnosti GRIT jednoduše získáte na našich stránkách teď právě ve výprodejové akci! Ceny od 6990 Kč
Cena: 6990 Kč

Nová brankářská taška s revolučním systémem ukládání výstroje do jednotlivých přihrádek, to je GRIT GT4 SUMO. Povedený design, kvalitní terenní kolečka a odvětrávací otvory. Povedená taška na lední hokej s děleným prostorem a maximální vzdušností. GRIT GT4 Sumo je hokejová taška pro brankáře, která je vyrobená z robustních a velmi pevných materiálů. Konstrukce tašky je vyztužená a zpevněná rámy, které umožňují držet požadovaný tvar tašky. Hlavní vychytávkou tašek GRIT je špičkově zpracovaný systém odvětrávání, který je umístěn na zadní vyztužené straně. Díky ventilačním otvorůmmůže Vaše výstroj vysychat okamžitě po uložení do dělených přihrádek.

Určitě oceníte vnitřní rohožku, která je součástí tašky. Velmi praktická pomůcka při svlékání, nebo přezouvání bruslí. Na boční straně jsou umístěny úchyty, kterými lze k tašce upevnit hokejku. Na čelní straně jsou navíc popruhy, díky kterým můžete na tašku připevnit také betony. Samozřejmostí jsou velká terénní kolečka, která jsou zapuštěná do pevného rámu. Zvládnete tedy i pohyb ve špatném terénu. Výrobce nešetřil ani na zipech a karabinách, které jsou dostatečně robustní a vyrobeny z kvalitních materiálů.

Popruhy pro uchycení brankářských betonů
Materiál: 100% Polyester
Vyztužená konstrukce, zpevněné rámy
Velké robustní zipy a připínací karabiny
Na boční straně úchyty na hokejku
Důmyslný systém odvětrávání na zadní vyztužené straně (umožňuje okamžité vysychání výstroje)
Terénní kolečka, pro pohyb v horším terénu
Součástí tašky je také praktická rohožka na přezouvání
Velikost: Senior 40′
Rozměry: 101cm x 66cm x 50cm
Hmotnost: 8,6 kg

Další produkty z kategorie Hokejové tašky

Další produkty od výrobce GRIT


Top