GymBeam BCAA 4:1:1 Instant 500 g

Tento exkluzivní kus GymBeam BCAA 4:1:1 Instant 500 g od oblíbené značky GymBeam naleznete zde ve slevě. Nabídka již od 559 Kč
Cena: 559 Kč

BCAA 4:1:1 Instant obsahuje instantní aminokyseliny s rozvětveným řetězcem, L-Leucin, L-Isoleucin a L-Valin v poměru 4:1:1. Jsou potřebné pro tvorbu bílkovin, které jsou základní částicí svalové tkáně, a představují až třetinu svalových bílkovin. Organismus si je sám neumí vytvořit, musí je proto přijímat ze stravy a v podobě výživových doplňků.

BCAA Instant – fermentované BCAA 4:1:1, instantní zdroj esenciálních aminokyselin pro zlepšení syntézy bílkovin

Bcaa 4:1:1 Instant jsou instantní BCAA aminokyseliny s rozvětveným řetězcem, L-Leucin, L-Isoleucin a L-Valin. Jsou vytvořeny procesem fermentace (kvašení) v optimálním poměru 4:1:1. Tyto esenciální aminokyseliny tělo nedokáže syntetizovat, a proto musí být přijaty ze stravy nebo formou výživových doplňků. Intenzivní trénink nebo jiná fyzická zátěž vyčerpávají energetické zásoby a po použití glukózy v krvi začne využívat zásoby glykogenu ve svalech. Z tohoto důvodu se doporučuje užívat BCAA před tréninkem, což zamezí odbourávání glykogenu a rozpadu svalové tkáně.

BCAA tvoří až třetinu svalových bílkovin a jsou potřebné pro tvorbu bílkovin během proteinové syntézy, která je potřebná pro regeneraci, růst a udržení svalové hmoty. Podáním BCAA Instant po náročném tréninku se postaráte o příděl aminokyselin pro zlepšení regenerace svalových tkání. Jednou dávkou doplníte až 6 g aminokyselin.

BCAA Instant jsou fermentované BCAA, tudíž vyrobené šetrnou metodou, která nevyužívá chemikálie a zpracování při vysokých teplotách. Pocházejí z rostlinných surovin, díky čemuž jsou vhodné pro vegetariány a vegany. Výsledkem fermentace jsou účinnější aminokyseliny vyšší kvality, které neobsahují alergeny a nejsou produktem použití agresivních chemikálií. Tyto fermentované BCAA jsou skvěle rozpustné ve vodě, nepění a najdete je ve fantastických příchutích!

BCAA Instant a jejich výhody

  • BCAA v optimálním poměru 4:1:1
  • vyrobené metodou fermentace, která je šetrnější
  • jedna dávka obsahuje až 6 g BCAA
  • zlepšují proteinovou syntézu
  • jsou instantní a ve vodě rozpustné
  • nepění a snadno se mísí
  • jsou dostupné v širokém spektru lahodných příchutí

Složení BCAA

BCAA 4:1:1 ORANGE: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, kyselina citrónová, přírodní pomerančova aroma, barvivo: betakarotén, sladidlo (sukralóza)

BCAA 4:1:1 PEAR: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, kyselina citrónová, přírodní hrušková aroma, barvivo: betakarotén, karamel (E150), sladidlo (sukralóza)

BCAA 4:1:1 GREEN APPLE: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, kyselina citrónová, přírodní jablkova aroma, barvivo: betakarotén, zářivá modrá (E133), sladidlo (sukralóza)

BCAA 4:1:1 COLA: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, kyselina citrónová, přírodní aroma cola, barvivo: karamel, sladidlo (sukralóza)

BCAA 4:1:1 BLACKCURRANT: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, kyselina citrónová, přírodní aroma černý rybíz, barvivo: červená řepa, zářivá modrá (E133), sladidlo (sukralóza)

BCAA 4:1:1 LEMON-LIME: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, kyselina citrónová, přírodní aroma citron, limeta, barvivo: světlica barvířská, spirulina, sladidlo (sukralóza)

BCAA 4:1:1 MANGO-MARACUJA: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, kyselina citrónová, přírodní aroma mango, maracuja , barvivo: červená řepa, betakaroten, sladidlo (sukralóza)

BCAA 4:1:1 PINEAPPLE: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, kyselina citrónová, přírodní aroma ananas, barvivo: červená řepa, sladidlo (sukralóza)

BCAA 4:1:1 WATERMELON: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, kyselina citrónová, přírodní aroma meloun, barvivo: červená řepa, sladidlo (sukralóza)

BCAA 4:1:1 STRAWBERRY-LIME: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, kyselina citrónová, přírodní aroma jahoda, limeta, barvivo: červená řepa, sladidlo (sukralóza)

BCAA 4:1:1 KIWI: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), aroma, sladidla (acesulfam K, sukralóza), spirulina, barviva (karotenoidy)

BCAA 4:1:1 GRAPEFRUIT: L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), barviva (cviklová červená), aroma, sladidla (acesulfam K, sukralóza), barvivo (karotenoidy)

BCAA 4:1:1 UNFLAVORED L-Leucin, L-Izoleucin, L-Valin v poměru 4:1:1

Dávkování

Smíchejte 3/4 odměrky (6 g) s 200–250 ml vody. Pro optimální účinek užívejte 2-4 krát denně, a to před tréninkem, na tréninku, po tréninku nebo před spaním.

Tabulka nutričních hodnot BCAA 4:1:1 bez příchutě

Nutriční hodnoty 1 dávka
Energetická hodnota 85 kJ / 20 kcal
Tuky 0 g
Sacharidy 0 g
Bílkoviny 6 g
Sodík 0 g
Aminokyselinový profil
L-Leucin 4000 mg
L-Valin 1000 mg
L-Isoleucin 1000 mg

Tabulka nutričních hodnot BCAA 4:1:1 s příchutí

Nutriční hodnoty 1 dávka
Energetická hodnota 85 kJ / 20 kcal
Tuky 0 g
Sacharidy 0 g
Bílkoviny 5 g
Sodík 0 g
Aminokyselinový profil
L-Leucin 3334 mg
L-Valin 833 mg
L-Isoleucin 833 mg

Upozornění

Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce GymBeam


Top