GymBeam FueGain 2500 g

Neodolatelný produkt GymBeam FueGain 2500 g originál od výrobce GymBeam jednoduše seženete právě nyní téměř zdarma! Teď za akční cenu 799 Kč
Cena: 799 Kč

FueGain je prémiová all-in-one směs kvalitních bílkovin, rychlých i pomalých sacharidů, pečlivě vybraných vitamínů, minerálních látek, vlákniny a složek pro lepší výkon a regeneraci. Produkt je určený pro podporu růstu svalové hmoty, maximální sportovní výkonnost a rychlejší regeneraci.

FueGain – jedinečná all-in-one komplexní směs pro růst svalů, rychlejší regeneraci a intenzivnější výkon

FueGain je prémiová all-in-one směs s širokým komplexním využitím. Je určený zejména pro sportovce, kteří těžko nabírají svalovou hmotu, tzv. hardgainers. Ocení jej však všichni sportovci, kteří chtějí zlepšit výkonnost, zkvalitnit regeneraci a dodat tělu zpět živiny a energii, kterou spálili na tréninku. Nejedná se však o obyčejný gainer, protože FueGain je díky speciálnímu složení mnohem víc než pouhým prostředkem ke zvýšení energetického příjmu.

Obsahuje směs rychle a pomalu vstřebatelných bílkovin, které zajistí téměř okamžitou regeneraci tréninkem poškozených svalových vláken s déletrvajícím působením. Jádro produktu je tak složeno z rychle a bezproblémově vstřebatelného syrovátkového koncentrátu, syrovátkového izolátu a pomalu vstřebatelného mléčného micelárního kaseinu. Díky tomu v jedné dávce přijmete 36 gramů vysoce kvalitních bílkovin, které podporují růst a udržení svalové hmoty.

Komplexní regeneraci tréninkem vyčerpaných energetických zásob v podobě glykogenu zajišťuje směs rychlých a pomalých sacharidů. Díky okamžitému příjmu jedné dávky se v organismu začnou velmi rychle odehrávat regenerační procesy související s doplněním energetických zdrojů, což je klíčové zejména pro sportovce s náročným tréninkovým nebo soutěžním programem. Zdrojem těchto rychlých sacharidů poskytujících téměř okamžitou energii je maltodextrin a dextróza. Postupné uvolňování energie má zase na starosti pomalý sacharid Palatinosa™(isomaltulóza), což je disacharid s nižším glykemickým indexem složený z fruktózy a glukózy. Jedna dávka tak zabezpečí příjem 45 g sacharidů a 25 g cukrů pro rychlé obnovení zásob energie v organismu.

FueGain dále obsahuje i inulin, což je rozpustná prebiotická vláknina, která je důležitá pro správnou funkci zažívání. Rozpustná vláknina patří mezi prebiotika, která obecně slouží jako potrava pro zdraví prospěšné bakterie v zažívacím systému. Produkt je dále pro zlepšení jeho funkčnosti obohacen o kreatin, BCAA, glutamin a arginin alfa-ketoglutarát (AAKG), který podporuje produkci oxidu dusnatého v organismu (NO). Ten má pozitivní vliv na prokrvení svalů, do kterých se dostane více živin a kyslíku, které organismus může využít na podporu sportovního výkonu nebo efektivnější regenerace.

Aby byl FueGain opravdu komplexním all-in-one produktem, obsahuje 10 vitamínů a 5 minerálních látek, které hrají v organismu klíčovou roli. Může se tak pyšnit obsahem funkčního spektra vitamínů B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, vitamínu C a biotinu, který je též označován jako vitamín B7. Vitamíny C, B6 a B12 jsou například důležité pro správnou funkci nervového a imunitního systému a společně také přispívají ke snížení únavy a vyčerpání. Dále tyto vitamíny společně s vitamíny B1, B2 a B3 přispívají k optimálnímu fungování metabolismu (látkové přeměně), který je důležitý pro tvorbu energie. Vitamín E zase pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem.

Dále se může pyšnit vysokým obsahem hořčíku, zinku, železa, vápníku a chromu. Tyto látky hrají důležitou roli v biochemických procesech v organismu a například zinek je důležitý pro udržení zdravé hladiny testosteronu v krvi a stejně tak je jeho příjem podstatný pro imunitní systém. Dále hořčík přispívá ke snížení únavy a vyčerpání a společně s vápníkem jde o dva důležité prvky pro správnou funkci svalů.

Tato all-in-one směs rozhodně není obyčejným gainerem pro ektomorfy a hargainers, kteří tvrdě bojují o nárůst každého kilogramu svalové hmoty. Díky jedinečné kombinaci všech živin je produkt určený zejména pro podporu růstu svalové hmoty, rychlejší regeneraci a zlepšení výkonu. Ocení jej jak siloví sportovci, tak například fotbalisté, hokejisté a celá řada dalších sportovců podstupujících náročný tréninkový nebo zápasový program. Hodí se i jako náhrada jednoho denního jídla v případě, že máte náročný životní styl a nestíháte se kvalitně najíst a doplnit živiny.

FueGain a jeho výhody

  • je prémiová all-in-one směs na podporu růstu a udržení svalové hmoty
  • obsahuje funkční komplex bílkovin s rychlým a pomalým vstřebáváním
  • jedna dávka obsahuje 36 g kvalitních bílkovin
  • obsahuje rychlé a pomalé sacharidy pro okamžitou regeneraci
  • je obohacen o kreatin, glutamin, BCAA a AAKG
  • obsahuje 10 vitamínů a 5 minerálních látek s klíčovou rolí v organismu
  • má 446 kcal v jedné dávce
  • přispívá ke snížení únavy a vyčerpání
  • umožňuje kvalitnější přísun živin do svalových buněk
  • přispívá k udržení normální hladiny testosteronu
  • pomáhá s rychlou a efektivní regenerací svalů a energie
  • je vhodný pro ektomorfy, hardgainers i ostatní usilující o růst svalů
  • hodí se pro celou řadu sportovců k zintenzivnění výkonu

Složení

Příchuť vanilka: Maltodextrin, proteinová směs (syrovátkový proteinový koncentrát, syrovátkový proteinový izolát, mléčný micelární kasein), PalatinózaTM (isomaltulóza – zdroj glukózy a fruktózy), dextróza, aroma, rozpustná vláknina – inulin, mikronizovaný kreatin monohydrát, instantizovaná forma volných aminokyselin BCAA (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), laktát vápenatý, L-glutamin, oxid hořečnatý, L-arginin alfa ketoglutarát (alfa-AKG), barvivo (kurkumin), sladidlo (sukralóza), vitamín C (kyselina L-askorbová), fumarát železnatý, oxid zinečnatý, vitamín E (DL-alfa-tokoferol), vitamín B3 (nikotinamid), vitamín B5 (D-pantothenát vápenatý), biotin (D-biotin), vitamín B12 (kyanokobalamin), vitamín B9 (kyselina pteroylmonoglutamová), vitamín B6 (pyridoxinhydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B1 (thiamin mononitrát), chlorid chromitý.

Příchuť jahoda: Maltodextrin, proteinová směs (syrovátkový proteinový koncentrát, syrovátkový proteinový izolát, mléčný micelární kasein), PalatinózaTM (isomaltulóza – zdroj glukózy a fruktózy), dextróza, aroma, rozpustná vláknina – inulin, mikronizovaný kreatin monohydrát, instantizovaná forma volných aminokyselin BCAA (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), laktát vápenatý, L-glutamin, oxid hořečnatý, L-arginin alfa ketoglutarát (alfa-AKG), barvivo (červená řepa), sladidlo (sukralóza), vitamín C (kyselina L-askorbová), fumarát železnatý, oxid zinečnatý, vitamín E (DL-alfa-tokoferol), vitamín B3 (nikotinamid), vitamín B5 (D-pantothenát vápenatý), biotin (D-biotin), vitamín B12 (kyanokobalamin), vitamín B9 (kyselina pteroylmonoglutamová), vitamín B6 (pyridoxinhydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B1 (thiamin mononitrát), chlorid chromitý.

Příchuť čokoláda: Maltodextrin, proteinová směs (syrovátkový proteinový koncentrát, syrovátkový proteinový izolát, mléčný micelární kasein), PalatinózaTM (isomaltulóza – zdroj glukózy a fruktózy), dextróza, aroma, kakaový prášek, rozpustná vláknina – inulin, mikronizovaný kreatin monohydrát, instantizovaná forma volných aminokyselin BCAA (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), laktát vápenatý, čokoládové kousky (sacharóza, kakaová hmota, kakaové máslo, máslový olej, sójový lecitin) L-glutamin, oxid hořečnatý, L-arginin alfa ketoglutarát (alfa-AKG), barvivo (karamel), sladidlo (sukralóza), vitamín C (kyselina L-askorbová), fumarát železnatý, oxid zinečnatý, vitamín E (DL-alfa-tokoferol), vitamín B3 (nikotinamid), vitamín B5 (D-pantothenát vápenatý), biotin (D-biotin), vitamín B12 (kyanokobalamin), vitamín B9 (kyselina pteroylmonoglutamová), vitamín B6 (pyridoxinhydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B1 (thiamin mononitrát), chlorid chromitý.

Dávkování

Rozmíchejte 4 odměrky (120 g) s 350 – 400 ml vody v šejkru nebo v mixéru. Užívejte 1 – 2krát denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty (příchuť čokoláda) 1 dávka (120 g)
Energetická hodnota 1891 kJ/ 446 kcal
Tuky 2,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g
Sacharidy 70 g
z toho cukry 25 g
Vláknina 4,2 g
Bílkoviny 36 g
Sůl 0,58 g
Rozpustná vláknina – Inulin 2400 mg
Mikronizovaný kreatin monohydrát 2400 mg
BCAA 2400 mg
– L-leucin 1200 mg
– L-izoleucin 600 mg
– L-valin 600 mg
L-glutamin 1200 mg
L-Arginin Alfa-ketoglutarát 600 mg
Vitamín B1 1,32 mg
Vitamín B2 1,68 mg
Vitamín B3 19,2 mg
Vitamín B5 7,2 mg
Vitamín B6 1,68 mg
Vitamín B9 240 μg
Vitamín B12 3 μg
Vitamín C 96 μg
Vitamín E 14,4 mg
Biotin 60 μg
Hořčík 450 mg
Vápník 240 mg
Železo 16,8 mg
Zinek 12 mg
Chrom 48 μg
Nutriční hodnoty (příchuť jahoda) 1 dávka (120 g)
Energetická hodnota 1934 kJ/ 456 kcal
Tuky 2,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,6 g
Sacharidy 73 g
z toho cukry 23 g
Vláknina 2,4 g
Bílkoviny 36 g
Sůl 0,58 g
Rozpustná vláknina – Inulin 2400 mg
Mikronizovaný kreatin monohydrát 2400 mg
BCAA 2400 mg
– L-leucin 1200 mg
– L-izoleucin 600 mg
– L-valin 600 mg
L-glutamin 1200 mg
L-Arginin Alfa-ketoglutarát 600 mg
Vitamín B1 1,32 mg
Vitamín B2 1,68 mg
Vitamín B3 19,2 mg
Vitamín B5 7,2 mg
Vitamín B6 1,68 mg
Vitamín B9 240 μg
Vitamín B12 3 μg
Vitamín C 96 μg
Vitamín E 14,4 mg
Biotin 60 μg
Hořčík 450 mg
Vápník 240 mg
Železo 16,8 mg
Zinek 12 mg
Chrom 48 μg
Nutriční hodnoty (příchuť vanilka) 1 dávka (120 g)
Energetická hodnota 1975 kJ/ 466 kcal
Tuky 2,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,6 g
Sacharidy 76 g
z toho cukry 23 g
Vláknina 2,4 g
Bílkoviny 36 g
Sůl 0,56 g
Rozpustná vláknina – Inulin 2400 mg
Mikronizovaný kreatín monohydrát 2400 mg
BCAA 2400 mg
– L-leucin 1200 mg
– L-izoleucin 600 mg
– L-valin 600 mg
L-glutamin 1200 mg
L-Arginin Alfa-ketoglutarát 600 mg
Vitamín B1 1,32 mg
Vitamín B2 1,68 mg
Vitamín B3 19,2 mg
Vitamín B5 7,2 mg
Vitamín B6 1,68 mg
Vitamín B9 240 μg
Vitamín B12 3 μg
Vitamín C 96 μg
Vitamín E 14,4 mg
Biotin 60 μg
Hořčík 450 mg
Vápník 240 mg
Železo 16,8 mg
Zinek 12 mg
Chrom 48 μg

Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určený pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

Alergeny: Alergeny jsou vyznačené ve složení tučně.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce GymBeam


Top