GymBeam Klouzavé podložky Core Sliders

Tento velmi žádaný produkt GymBeam Klouzavé podložky Core Sliders od značky GymBeam seženete u nás teď za akční cenu. Teď v akci 299 Kč
Cena: 299 Kč

Klouzavé podložky Core Sliders jsou inovativní fitness pomůckou pro vypracování a zpevnění celého těla. Vrchní strana klouzavých podložek je vyrobena z měkké pěny, která zajišťuje komfort, a spodní stranu tvoří podložka s nízkým třením, která skvěle klouže.

Klouzavé podložky Core Sliders – procvičte a vyrýsujte celé tělo pomocí inovativní fitness pomůcky

Klouzavé podložky Core Sliders jsou skvělé fitness pomůcky, které slouží k vypracování a zpevnění celého těla, od břicha, rukou, ramen, zad až po zadek a nohy. Princip cvičení s klouzavými podložkami spočívá v posouvání rukou a nohou po podlaze, přičemž klouzavé podložky vytvářejí odpor proti podlaze. V závislosti na poloze těla se procvičují jednotlivé svalové partie. O komfort během cvičení se postará vrchní strana podložek vyrobená z pohodlné měkké pěny. Klouzání po téměř jakémkoliv povrchu zajišťuje spodní strana podložek vyrobená z ABS plastu s nízkým třením. Průměr jedné klouzavé podložky je 18 cm a v balení se nachází dva kusy klouzavých podložek.


Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce GymBeam


Top