GymBeam Kompresní návleky na lýtka Black

Tento zlevněný výrobek GymBeam Kompresní návleky na lýtka Black originál od výrobce GymBeam získáte tady teď právě téměř zdarma. Akční ceny již od 229 Kč
Cena: 229 Kč

Kompresní návleky na lýtka patří do základní výbavy běžců, cyklistů a dalších sportovců. Jsou vyrobeny z elastického materiálu, který obepne a zpevní lýtko. Díky tomu snižují vibrace ve svalech a zároveň jsou navrženy tak, aby v nich zlepšovaly i cirkulaci krve. Pak může docházet k efektivnějšímu odvodu laktátu, což souvisí s urychlením regenerace.

Kompresní návleky na lýtka snižují vibraci svalů, což může zlepšit výkon

Kompresní návleky na lýtka dokážou obepnout tuto část nohy a zároveň ji zpevnit. Díky tomu zabraňují zvýšeným otřesům a vibracím svalu. Navíc jsou navrženy tak, aby zvyšovaly cirkulaci krve v lýtkovém svalu. To může pomoci s efektivnějším odvodem laktátu ze svalů, rychlejší regenerací, a tím pádem i lepším výkonem. Jsou tak oblíbené mezi lidmi, kteří usilují o lepší sportovní výsledky nebo chtějí zabránit vzniku křečí v průběhu náročné fyzické aktivity.

Kompresní návleky na lýtka jsou vyrobeny z rychleschnoucího nylonu a elastického spandexu. Můžete je nosit v kombinaci s různými druhy nízkých ponožek nebo i bez nich. Návleky lze jednoduše srolovat a zabalit do batohu nebo větší kapsy. Díky tomu je můžete mít všude s sebou. Jejich vlastnosti oceníte, ať už běháte, jezdíte na kole, cvičíte v posilovně, nebo máte v oblibě horskou turistiku.

Kompresní návleky na lýtka a jejich výhody

  • jsou vyrobeny z kombinace nylonu a spandexu
  • skvěle se přizpůsobí tvaru lýtka
  • rychle schnou
  • snižují vibraci lýtkového svalu
  • jsou skladné
  • dobře se kombinují se sportovními ponožkami
  • lze je nosit i samostatně bez ponožek
  • jsou vhodné na běh, cyklistiku, turistiku i fitness

Materiál

80 % nylon, 20 % spandex.

Tabulka velikostí

Velikost S/M L/XL XL/XXL
Obvod lýtka (do maximálního natažení) 19 – 43 cm 20 – 46 cm 22 – 49 cm
Délka návleku (nenataženého) 30 cm 32 cm 34 cm

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce GymBeam


Top