GymBeam Protein FueSix 2000 g

Tento exkluzivní produkt GymBeam Protein FueSix 2000 g značky GymBeam můžete pořídit na našich stránkách nyní v akci. Nabídka již od 1049 Kč
Cena: 1049 Kč

Protein FueSix je prémiový vícesložkový protein, který obsahuje unikátní směs 6 vysoce kvalitních zdrojů bílkovin s rozdílnou rychlostí vstřebávání. Díky tomu zásobíte své tělo rychle a pomalu stravitelnými bílkovinami, které jsou důležité pro růst a udržení svalové hmoty na dalších několik hodin. Pro efektivnější regeneraci je obohacen o glutaminové peptidy a disacharid Palatinosu™.

Protein FueSix – prémiový vícesložkový protein se směsí 6 kvalitních bílkovin s různou rychlostí vstřebávání pro podporu růstu svalové hmoty a efektivní regenerace

Protein FueSix je unikátní vícesložkový protein, který díky prémiové směsi 6 kvalitních zdrojů bílkovin zajistí příjem minimálně 21 gramů rychle i pomalu stravitelných bílkovin v jedné dávce. Téměř okamžitě tak zásobíte tréninkem poškozenou svalovou tkáň všemi nezbytnými aminokyselinami v dostatečném množství na dalších několik hodin, a maximálně tak zefektivníte regeneraci a růst svalové hmoty. Obsažené bílkoviny mají vysokou biologickou hodnotu a přispívají tak k růstu a udržení svalové hmoty, což ocení zejména siloví sportovci usilující o zvětšení svalové hmoty, nebo naopak k její ochraně před spálením na energii během hubnutí. V jedné dávce v závislosti na příchuti obsahuje jen 100 kcal díky pouhým 0,4 g tuku a 3 g sacharidů.

Jádrem produktu je funkční směs rychle vstřebatelného syrovátkového koncentrátu, syrovátkového izolátu, kaseinátu vápenatého a pomalu stravitelného micelárního kaseinu, mléčného proteinového izolátu a vaječného albuminu, který přirozeně obsahuje vysoké množství esenciálních aminokyselin i BCAA a je nejpomaleji vstřebatelným proteinem v této unikátní směsi. Protein FueSix je k ještě efektivnější regeneraci obohacený o glutaminové peptidy, které se ve srovnání s L-glutaminem vstřebávají rychleji a účinněji. Obsažená Palatinosa™ (isomaltulóza) je disacharid s nízkým glykemickým indexem, což zaručuje jeho pomalé štěpení a vstřebávání. Společně tak tato směs s příjemnou chutí zajišťuje perfektní podmínky pro budování svalové hmoty a maximální podporu regenerace.

Protein FueSix je vhodný nejen pro milovníky zvedání železa, ale i pro kolektivní sportovce, atlety, cyklisty, plavce nebo milovníky zimních sportů k regeneraci po náročném sportovním výkonu. Hodí se zejména pro sportovce podstupující náročný tréninkový nebo soutěžní program, kteří mají zvýšené požadavky na příjem bílkovin a energie. Dále tento protein každému sportovci i nesportovci pomůže splnit jeho optimální denní dávku bílkovin, ať už ve formě chutného šejku, nebo jako obohacení ovesné kaše, smoothies a dalších na bílkoviny chudých jídel.

Protein FueSix a jeho výhody

  • je prémiový vícesložkový protein
  • obsahuje směs rychle a pomalu stravitelných bílkovin
  • je obohacen o glutaminové peptidy a Palatinosu™
  • obsahuje minimálně 70 % bílkovin v jedné dávce
  • má pouhých 100 kcal v jedné dávce v závislosti na příchuti
  • přispívá k růstu a udržení svalové hmoty
  • zajistí přísun bílkovin na několik hodin
  • zaručuje perfektní podmínky pro budování svalové hmoty
  • pomáhá chránit svalovou hmotu před spálením na energii během hubnutí
  • hodí se pro celou řadu sportovců různého zaměření

Složení

FueSix čokoláda: Proteinová směs [syrovátkový proteinový koncentrát, syrovátkový proteinový izolát, kaseinát vápenatý (z mléka), micelární kasein (z mléka), mléčný proteinový izolát, glutaminové peptidy (pšenice), vaječný albumin], Palatinose™ (izomaltulóza – zdroj glukózy a fruktózy), odtučněný kakaový prášek (tuk max. 4 %), aroma, emulgátor (sodná sůl karboxymethyl celulózy), sladidlo (sukralóza), vanilkový krystal.

FueSix jahoda: Proteinová směs [syrovátkový proteinový koncentrát, syrovátkový proteinový izolát, kaseinát vápenatý (z mléka), micelární kasein (z mléka), mléčný proteinový izolát, glutaminové peptidy (pšenice), vaječný albumin], Palatinose™ (izomaltulóza – zdroj glukózy a fruktózy), aroma, emulgátor (sodná sůl karboxymethyl celulózy), sladidlo (sukralóza), vanilkový krystal, barvivo (červená řepa).

FueSix vanilka: Proteinová směs [syrovátkový proteinový koncentrát, syrovátkový proteinový izolát, kaseinát vápenatý (z mléka), micelární kasein (z mléka), mléčný proteinový izolát, glutaminové peptidy (pšenice), vaječný albumin], Palatinose™ (izomaltulóza – zdroj glukózy a fruktózy), aroma, emulgátor (sodná sůl karboxymethyl celulózy), sladidlo (sukralóza), vanilkový krystal, barvivo (beta karoten).

FueSix cookies & cream: Proteinová směs [syrovátkový proteinový koncentrát, syrovátkový proteinový izolát, kaseinát vápenatý (z mléka), micelární kasein (z mléka), mléčný proteinový izolát, glutaminové peptidy (pšenice), vaječný albumin], Palatinose™ (isomaltulosa – zdroj glukózy a fruktózy), sušené odtučněné mléko, aroma, čokoládové kousky [sacharóza, kakaová hmota, kakaové máslo, máselný tuk, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma], kousky bílé čokolády [sacharóza, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma], sladidlo (sukralóza), skořice, emulgátor (sodná sůl karboxymethyl celulózy), vanilkový krystal.

Dávkování

Smíchejte 1 odměrku (30 g) s 200 – 300 ml vody. Užívejte 1 – 3krát denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty (příchuť čokoláda, jahoda a vanilka) 100 g 30 g (1 dávka)
Energetická hodnota 1408 kJ/ 332 kcal 422 kJ/ 100 kcal
Tuky 1,3 g 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g 0,3 g
Sacharidy 10 g 3 g
z toho cukry 7,5 g 2,3 g
Bílkoviny 70 g 21 g
Sůl 0,4 g 0,1 g
Nutriční hodnoty (příchuť cookies & cream) 100 g 30 g (1 dávka)
Energetická hodnota 1618 kJ/ 382 kcal 485 kJ/ 115 kcal
Tuky 3,7 g 1,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g 0,7 g
Sacharidy 17 g 5,1 g
z toho cukry 8,1 g 2,4 g
Bílkoviny 72 g 22 g
Sůl 0,61 g 0,18 g

Upozornění

Nepřekračujte doporučennou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určený pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

Alergeny: Alergeny jsou zvýrazněny tučně ve složení produktu.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce GymBeam


Top