GymBeam Reflexní páska

Unikátní a žádaný výrobek GymBeam Reflexní páska od oblíbené značky GymBeam snadno naleznete u nás právě opravdu levně. Akční ceny od 65 Kč
Cena: 65 Kč

Reflexní páska patří mezi klíčové doplňky cyklistů, běžců, fanoušků aktivního životního stylu, ale i chodců, kteří chtějí být vidět. Skvěle poslouží jako bezpečnostní prvek také v případě, že se vaší sportovní aktivitě věnujete večer nebo při snížené viditelnosti. Tato reflexní páska zaručí, že už vás nikdo nepřehlédne. Je vyrobená z odolného a pružného polyesteru.

Reflexní páska – klíčový bezpečnostní prvek, který zvýší vaši viditelnost večer nebo při snížené viditelnosti

Reflexní páska patří mezi důležité bezpečnostní prvky pro každého outdoorového sportovce, který se své sportovní aktivitě věnuje večer, v noci nebo při snížené viditelnosti. Za tu může například počasí jako je hustá mlha nebo déšť. Ocení ji zejména cyklisté a běžci, ale také chodci a ostatní fanoušci aktivního životního stylu. Díky svému reflexnímu povrchu zabezpečí, že na cestách budete lépe viditelní ve zhoršených světelných podmínkách.

To je mimořádně důležité zejména při střetu s motorovými vozidly, jejichž řidiči vás bez problémů uvidí i z větší vzdálenosti. Reflexní páska je navíc vyrobená z polyesteru, díky němuž je pružná a dostatečně odolná. Lehce se tak přizpůsobí a o její pevné umístění se postará suchý zip. Bez problémů si ji tak můžete omotat okolo ruky nebo nohy, případně umístit přímo na kolo, tašku, kočárek nebo batoh.

Reflexní páska a její výhody

  • patří mezi klíčové bezpečnostní prvky
  • zabezpečí vaši viditelnost večer, v noci a ve zhoršených světelných podmínkách
  • ocení ji zejména cyklisté, běžci či chodci
  • je dostatečně pružná a odolná
  • lehce se přizpůsobí a pevně drží díky suchému zipu
  • dá se umístit na ruku, nohu, kolo, tašku, kočárek nebo batoh

Materiál

100 % polyester

Další produkty z kategorie Reflexní pásky a klipy

Další produkty od výrobce GymBeam


Top