GymBeam Smart Vege Meal Shake 500 g

Velmi oblíbený výrobek GymBeam Smart Vege Meal Shake 500 g od populární značky GymBeam najdete na našich stránkách nyní levně. Cena od 349 Kč
Cena: 349 Kč

Smart Vege Meal Shake je lahodný rostlinný shake v prášku, který dokáže nahradit jedno nebo dvě jídla a doplnit tělu důležité živiny. Během hektických dnů jej ocení především lidé, kteří se chtějí stravovat zdravě a nemají čas na zdlouhavou přípravu jídla. Shake je tak pro ně chytrým řešením, které pomůže s optimálním příjmem bílkovin, sacharidů i tuků. Jistě vás však potěší také obsahem vitamínů a minerálních látek. Kromě složení a snadné přípravy si vás jistě získá i svou lahodnou chutí.

Smart Vege Meal Shake – lahodný rostlinný shake s vysokým podílem bílkovin, který chytře nahradí jídlo, když nestíháte

Smart Vege Meal Shake je určený všem vytíženým lidem, kteří chtějí i během hektických dnů dopřát tělu kvalitní živiny. Navíc může pomoci k tomu, abyste měli přehled o přijaté energii i makroživinách. Tento lahodný veganský shake si vás získá především svou skvělou chutí a pečlivě sestaveným složením. Pochlubit se může vysokým obsahem bílkovin, které pocházejí z 4 kvalitních rostlinných zdrojů. Konkrétně se jedná o bílkoviny z hrachu konopí, slunečnic a hnědé rýže, které se vyznačují odlišnou dobou stravitelnosti. Proteiny mají v těle vliv na správnou funkci kostí a udržení i růst svalové hmoty. Jejich vysoký obsah v shaku tak potěší zejména všechny aktivní lidi. Vzhledem k tomu, že pocházejí z různých zdrojů, nabízí tělu široké spektrum aminokyselin.

V shaku však najdete také ovesnou mouku. Ta je obecně považována za skvělý zdroj komplexních sacharidů, které slouží k doplnění energie. Navíc je bezlepková, což potěší nejen celiaky. Ve složení nechybí ani pomaleji vstřebatelný sacharid Palatinosa™(isomaltulóza), který je pro lidský organismus zdrojem fruktózy a glukózy. Ve srovnání s cukry má nižší glykemický index a vyznačuje se tak postupným uvolňováním. Navíc má příjemně sladkou chuť, která tento veganský shake posune na ještě vyšší úroveň. Pokud si hlídáte obsah cukru v jídelníčku, jistě vás potěší jeho nízký obsah v shaku. Další složkou je pak prebiotická vláknina inulin. Ta slouží jako potrava pro střevní bakterie a je tak důležitá pro optimální funkci zažívání. Aby v shaku nechyběly zdravé tuky, najdete ve složení mouku z lněných semínek a MCT olej. O lahodnou chuť a vůni se postará stévie a přírodní aromata. Jistě oceníte, že se ve směsi nenachází žádné zbytečné přídatné látky.

Shake si vás získá také svým obsahem mikroživin. Ve složení najdete 13 vitamínů a 10 pečlivě vybraných minerálních látek, z nichž každý má svou funkci. Obsahuje kompletní spektrum vitamínu rozpustných v tucích, tedy vitamíny A, D, E a K. Vitamín A a vitamín D mají vliv na správné fungování imunity. Vitamín K pak pomáhá udržet zdraví kostí a vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Nechybí však ani vitamíny rozpustné ve vodě, jako je vitamín C a kompletní B komplex. Zmíněný vitamín C má vliv například na správnou funkci imunity. Díky obsaženým vitamínům B3, B6 a B12 přispívá shake ke správné látkové přeměně důležité pro tvorbu energie, optimálnímu fungování nervového systému, psychiky a snížení únavy i vyčerpání.

Důležitá je však také role minerálních látek. Například hořčík přispívá ke snížení únavy i vyčerpání a správnému fungování svalů. Zinek má pak vliv na kognitivní a reprodukční funkce či udržení zdravých kostí, vlasů, nehtů a pokožky. To je také důvod, proč je zejména mezi ženami čím dál oblíbenější. A není jediný, s udržením zdravých nehtů a vlasů pomáhá také selen, který navíc přispívá ke správnému fungování imunity a štítné žlázy.

Jak vidíte, Smart Vege Meal Shake je komplexní instantní směs, která se pyšní mnoha benefity. Je ve formě dobře rozpustného prášku. Stačí ho tedy smíchat s vodou a můžete hned konzumovat. Stejně tak se dá směs přidat také do smoothies či kaší, které tak obohatí o důležité živiny a nový chuťový rozměr. Pokud se vám stává, že během náročných dnů nestíháte jíst, a nechcete hlad zahánět ve fast foodech, je tento chytrý shake ideální pomocník. Budete mít přehled o tom, kolik energie jste přijali, což vám může pomoci k dosažení vašeho fitness cíle.

Smart Vege Meal Shake a jeho výhody

  • zdravá náhrada jídla s vyváženým složením
  • má vysoký obsah bílkovin
  • má nízký podíl cukru
  • obsahuje 13 vitamínů a 10 vybraných minerálních látek
  • má vliv na správné fungování imunity
  • pomůže se splněním optimálního denního příjmu všech makroživin
  • přispívá ke zdraví kostí, vlasů, pokožky a nehtů
  • pomáhá snižovat únavu a vyčerpání
  • má vliv na kognitivní funkce
  • vyniká lahodnou chutí
  • snadno se připravuje a rozpouští
  • je vhodný jako náhrada jídla kdykoliv během dne

Složení

Příchuť čokoláda: Mix rostlinných proteinů (hrachový protein, konopný protein, slunečnicový protein, protein z hnědé rýže), bezlepková ovesná mouka, isomaltulosa – Palatinose ™ (zdroj fruktózy a glukózy), vláknina (inulin), přírodní kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, MCT prášek (triglyceridy se střední délkou řetězce, akáciová vláknina), mouka z lněných semen, směs vitamínů a minerálních látek [citrát draselný, uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, vitamín C (kyselina L-askorbová), vitamín B3 (niacinamid), vitamín E (dl-alfa-tokoferol acetát), vitamín B5 (pantotenát vápenatý), glukonát měďnatý, vitamín A (retinyl acetát), jodid draselný, seleničitan sodný, vitamín B2 (riboflavin), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B1 (thiamin mononitrát), vitamín B9 (kyselina listová), vitamín B7 (D-biotin), vitamín D2 (ergokalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamin), vitamín K1 (fylochinon)], zahušťovadlo (xanthanová guma), mořská sůl, sladidlo (steviol glykosidy, sukralóza), přírodní aromata.

Příchuť jahoda: Mix rostlinných proteinů (hrachový protein, konopný protein, slunečnicový protein, protein z hnědé rýže), bezlepková ovesná mouka, isomaltulosa – Palatinose ™ (zdroj fruktózy a glukózy), vláknina (inulin), MCT prášek (triglyceridy se střední délkou řetězce, akáciová vláknina), mouka z lněných semen, prášek z červené řepy, směs vitamínů a minerálních látek [citrát draselný, uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, vitamín C (kyselina L-askorbová), vitamín B3 (niacinamid), vitamín E (dl-alfa-tokoferol acetát), vitamín B5 (pantotenát vápenatý), glukonát měďnatý, vitamín A (retinyl acetát), jodid draselný, seleničitan sodný, vitamín B2 (riboflavin), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B1 (thiamin mononitrát), vitamín B9 (kyselina listová), vitamín B7 (D-biotin), vitamín D2 (ergokalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamin), vitamín K1 (fylochinon)], zahušťovadlo (xanthanová guma), mořská sůl, sladidlo (steviol glykosidy, sukralóza), přírodní aromata

Příchuť vanilka: Mix rostlinných proteinů (hrachový protein, konopný protein, slunečnicový protein, protein z hnědé rýže), bezlepková ovesná mouka, isomaltulosa – Palatinose ™ (zdroj fruktózy a glukózy), vláknina (inulin), MCT prášek (triglyceridy se střední délkou řetězce, akáciová vláknina), mouka z lněných semen, směs vitamínů a minerálních látek [citrát draselný, uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, vitamín C (kyselina L-askorbová), vitamín B3 (niacinamid), vitamín E (dl-alfa-tokoferol acetát), vitamín B5 ( pantotenát vápenatý), glukonát měďnatý, vitamín A (retinyl acetát), jodid draselný, seleničitan sodný, vitamín B2 (riboflavin), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B1 (thiamin mononitrát), vitamín B9 (kyselina listová), vitamín B7 (D-biotin), vitamín D2 (ergokalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamin), vitamín K1 (fylochinon)], zahušťovadlo (xanthanová guma), mořská sůl, sladidlo (steviol glykosidy, sukralóza), přírodní aromata.

Dávkování

Smíchejte 1 odměrku (50 g) s 200-250 ml vody, použijte šejkr. Užívejte 1-2krát denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota 1480 kJ / 352 kcal
Tuky 6,5 g
z toho nasycené 3,4 g
Sacharidy 33 g
z toho cukry 2 g
Vláknina 16,5 g
Bílkoviny 32 g
Sůl 0,98 g
Vápník 500 mg
Železo 10 mg
Fosfor 480 mg
Hořčík 250 mg
Zinek 14 mg
Jód 80 μg
Měď 1 mg
Draslík 1000 mg
Mangan 1,6 mg
Selen 40 μg
Vitamín A 450 μg
Vitamín B1 0,7 mg
Vitamín B2 0,85 mg
Vitamín B3 10 mg
Vitamín B5 3,6 mg
Vitamín B6 0,85 mg
Vitamín B7 30 μg
Vitamín B9 120 μg
Vitamín B12 1,5 μg
Vitamín C 50 mg
Vitamín D 3 μg
Vitamín E 7,2 mg
Vitamín K 40 μg

Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Nevhodné pro děti. Těhotné a kojící ženy by měly užívání produktu konzultovat s lékařem. Skladujte mimo slunečního záření a v suchu. Skladujte mimo dosah dětí.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce GymBeam


Top