GymBeam Spalovač tuků L-Karnitin 500 ml

Tento vynikající produkt GymBeam Spalovač tuků L-Karnitin 500 ml pocházející od značky GymBeam můžete pořídit tady teď právě ve výprodejové akci! Nyní pořídíte jen za 359 Kč
Cena: 359 Kč

L-Karnitin je nejčastější forma karnitinu, která se přirozeně nachází v každé buňce lidského těla. Podílí se na přenosu mastných kyselin do mitochondrií, které produkují energii pro fungování buňky. L-Karnitin je v tekuté formě a praktickém balení.

L-Karnitin v tekuté rychle vstřebatelné formě s obsahem až 2200 mg karnitinu v dávce

L-Karnitin je nejčastější formou karnitinu, která plní důležitou roli v metabolismu člověka. Je přítomen v každé buňce lidského těla a jeho úkolem je zajišťovat přenos mastných kyselin do mitochondrií. Hlavní funkcí mitochondrií je produkce energie pro fungování buňky. L-Karnitin se řadí mezi nejpopulárnější spalovače tuku, a díky tekuté formě je rychle vstřebatelný. Jedna dávka produktu obsahuje až 2200 mg L-Karnitinu.

L-Karnitin a jeho výhody

  • jeden z nejpopulárnějších spalovačů tuků
  • čistě přírodní aktivní látka L- Karnitin
  • obsahuje vysokou koncentraci L- Karnitinu v dávce
  • je snadno vstřebatelný

Složení

Čištěná voda, L – Karnitin, kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, konzervant – kyselina sorbová, benzoát sodný, sladidlo – sladidla acesulfam K, sukralóza.

Dávkování

Doporučená denní dávka je 10 ml, 30 minut před tréninkem nebo mezi hlavními jídly. Obsah odměrky je možné vypít přímo nebo zředit neslazeným nápojem. Před použitím protřepat.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (10 ml)
Energetická hodnota 39 kJ/ 9 kcal
Tuky 0 g
nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 0 g
cukry 0 g
Bílkoviny 2,2 g
L-Karnitin 2200 mg

Upozornění

Doplněk výživy. Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Další produkty z kategorie Spalovače tuků

Další produkty od výrobce GymBeam


Top