GymBeam Thor Shot 20 x 60 ml

Nejprodávanější produkt GymBeam Thor Shot 20 x 60 ml pocházející od značky GymBeam snadno můžete najít právě nyní ve slevě. Akční cena již od 549 Kč
Cena: 549 Kč

Thor Shot je hardcore předtréninkový stimulant v ampulce, který díky svému unikátnímu složení posune váš trénink na vyšší level. Podpořte fyzickou vytrvalost, nakopněte energii a napumpujte vaše svalstvo už do 20 minut od užití Thor Shot!

Thor Shot – váš oblíbený hardcore předtréninkový stimulant v ampulce, který dodá energii, zvýší vytrvalost a napumpuje svalstvo

Thor Shot jenová forma našeho hardcore předtréninkového stimulantu v ampulce, na bázi ověřených a efektivních ingrediencí, navíc bez kreatinu. Beta alanin podpoří fyzickou vytrvalost, redukuje tvorbu kyseliny mléčné, čímž přispívá k lepší regeneraci a brání únavě. Thor Shot také obsahuje Citrulin malát, který efektivně působí při tvorbě energiea zajišťuje rychlé zotavení svalstva. Díky silnému stimulantu, kterým je kofein, budete mít dostatek energie a navíc podpoříte i koncentraci a soustředěnost. O hydrataci organismu a zvýšení fyzické síly se postará neesenciální aminokyselina Taurin, která zároveň podpoří spalování tuků. O maximální napumpování vašich svalů a tvorbu růstového hormonu se zase postará inovativní forma argininu AAKG.

jedna ampulkatohoto hardcore předtréninkového stimulantu zajistí, že budete připraveni podat maximální výkon!

Thor Shot a jeho efektivní složky

  • Beta Alanin je aminokyselina, která prohlubuje energetickou hladinu, podporuje svalovou vytrvalost a zlepšuje výkon. Je skvělým blokátorem únavy, brání hromadění kyseliny mléčné ve svalech, což umožňuje tělu fungovat lépe a déle.

  • AAKG (Arginin-Alfa-Ketoglutarát) je forma argininu, která podporuje tvorbu růstového hormonu a inzulínu. Je hlavním donorem NO, proto zvyšuje produkci oxidu dusnatého, prokrví a napumpuje svaly, zlepší vytrvalost a transport živin do svalů.

  • Citrulin Malát je kombinace aminokyseliny L-citrulin a malátu, která zvyšuje tvorbu energie, zlepšuje vytrvalost a rezistenci na únavu, zlepšuje regeneraci a energetickou hladinu.
  • Taurin je neesenciální aminokyselina, která kromě hydratace organismu zlepšuje mozkové funkce, zvyšuje sportovní výkonnost, podporuje regeneraci a rychlejší zotavení, navíc podporuje spalování tuků.

  • Kofein je psychoaktivní stimulant, který stimuluje centrální nervový systém, odvrátí únavu, zvyšuje koncentraci a energetickou hladinu.

Thor Shot a jeho výhody

  • hardcore předtréninkový stimulant v ampulce
  • zlepšuje fyzický a silový výkon
  • zvyšuje energii
  • efektivně ,,napumpuje“ svalstvo
  • zlepšuje a urychluje regeneraci
  • redukuje tvorbu kyseliny mléčné
  • neobsahuje sacharidy
  • neobsahuje kreatin

Pro koho je určen?

Tato předtréninkovka je určena pro sportovce nad 18 let, kteří potřebují před tréninkem nabudit a dodat svému tělu pořádnou dávku energie. Vzhledem k tomu, že podporuje výkonnost, zvyšuje pozornost a koncentraci, připraví vás na trénink i v případě, že nemáte chuť cvičit.

Složení

Příchuť meloun: voda, Beta-Alanin, L-Arginin Alfa-Ketoglutarát, citrulin, taurin, aroma, regulátory kyselosti: kyselina citrónová, magnézium laktát, synefrin, zahušťovadlo: xanthanová guma, kofein, sladidlo (sukralóza), konzervační látky: benzoát sodný, sorbát draselný, vitamín B6 hydrochlorid (pyridoxin).

Příchuť citrón-limetka: voda, Beta-Alanin, L-Arginin Alfa-Ketoglutarát, citrulin, taurin, aroma, regulátory kyselosti: kyselina citrónová, magnézium laktát, synefrin, zahušťovadlo: xanthanová guma, kofein, sladidlo (sukralóza), konzervační látky: benzoát sodný, sorbát draselný, vitamín B6 hydrochlorid (pyridoxin).

Příchuť mango-marakuja: voda, beta-alanin, L-arginin (AAKG) alfa-ketoglutarát, taurin, L-citrulin, L-citrulin-L-malát 1:1, magnézium laktát, kofein, aroma, konzervant (kyselina sorbová), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), zahušťovadlo (xantanová guma), sladidla (acesulfam K, sukralóza), synefrin, vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), barviva [beta-karoten, beta-apo-8 ́carotenal (C30)].

Příchuť zelené jablko: voda, beta-alanin, L-arginin (AAKG) alfa-ketoglutarát, taurin, L-citrulin, L-citrulin-L-malát 1:1, magnesium laktát, kofein, aroma, konzervant (kyselina sorbová), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), zahušťovadlo (xantanová guma), sladidla (acesulfam K, sukralóza), synefrin, vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), barvivo (chlorofyl).

Dávkování

Užijte jednu ampulku (60 ml) 15-30 minut před tréninkem. Před použitím nezapomeňte protřepat.

Vzhledem k tomu, že obsahuje kofein, nedoporučujeme užívat večer a 5 hodin před spánkem.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 ampulka
Beta-alanin 1670 mg
L-citrulin 1120 mg
L-arginin alfa ketoglutarat (AAKG) 1250 mg
Taurin 1000 mg
Kofein 200 mg
Magnézium 39,15 mg
Synefrin 10 mg
Vitamín B6 0,1 mg

Upozornění

Doplněk je určen pro osoby starší 18 let. Je nevhodný pro těhotné a kojící ženy. V případě, že máte jedno z následujících onemocnění: vysoký nebo nízký krevní tlak, srdeční arytmie, jakékoliv problémy ze srdcem, dysfunkce nebo problémy jater, cukrovku, psychické poruchy, problémy s prostatou nebo dýcháním,konzultujte užívání tohoto doplňku s lékařem.

V žádném případě nekombinujte s alkoholem nebo drogami! Snižte příjem kofeinu z jiných zdrojů (např. káva, čaj, atd.). Neslouží jako náhrada pestré a rozmanité stravy. Skladujte v suchu a mimo dosah malých dětí. Před užitím si prostudujte návod k použití a dodržujte doporučené dávkování. Tento doplněk neobsahuje žádné dopingové látky. Před zahájením jakéhokoliv tréninkového úsilí se poraďte s trenérem.

Další produkty z kategorie Uncategorized

Další produkty od výrobce GymBeam


Top