GymBeam Vodní posilovací vak Powerbag

Tento exkluzivní výrobek GymBeam Vodní posilovací vak Powerbag značky GymBeam snadno naleznete u nás nyní za výhodnou cenu. Právě lze objednat jen za 1749 Kč
Cena: 1749 Kč

Vodní posilovací vak Powerbag je funkční pomůcka pro domácí trénink. Jedná se o lehkou, ale pevnou konstrukci z PVC, do které napustíte vodu a můžete se pustit do tréninku. Maximální hmotnost je 20 kg. Jedná se o alternativu k vaku naplněnému pískem. Vodní Powerbag je tak praktickým pomocníkem, díky kterému procvičíte doma či na dovolené celé tělo.

Vodní posilovací vak Powerbag je praktická pomůcka pro domácí trénink, kterou stačí naplnit vodou a můžete se pustit do cvičení

Vodní posilovací vak Powerbag je praktická pomůcka pro domácí trénink celého těla. Jedná se o skvělou alternativu k činkám pro každého, kdo rád cvičí silově, ale nechce mít dům či byt plný desítek kil železa. Stejně tak je ideální například při cestování. Nemusíte s sebou vozit těžké činky, a přesto si můžete zacvičit se zátěží. Stačí mít jen přístup k vodě. Samotný Powerbag se dvěma typy poutek je velmi lehký, zátěží se stává až ve chvíli, kdy ho naplníte vodou. Pokud využijete jeho celou kapacitu, pojme až 20 l tekutiny, a tím pádem váží přibližně 20 kg. Můžete si ho ovšem naplnit jen z části, čímž získáte nižší zátěž. K tomu slouží i konkrétní rysky, které vám pomohou odhadnout vhodné množství vody pro konkrétní zátěž. Díky tomu je Powerbag univerzální pomůckou pro muže a ženy, která se dá využít na silový trénink. Stejně tak s ním můžete zapracovat i na své výbušnosti či kondici.

Manipulace s vakem je maximálně jednoduchá, takže to zvládne opravdu každý. Stačí ho naplnit potřebným množstvím vody, abyste získali zátěž, kterou potřebujete. Součástí balení je také modré barvivo na vodu. To mu dodává stylovější design, ale především díky němu dokážete snadněji určit, kde je hladina. Jakmile ho máte napuštěný vodou, je potřeba zašroubovat uzávěr, aby nevytekla. Dále vak ještě dofouknete pumpičkou, která je součástí balení. A pak už se můžete rovnou pustit do tréninku.

Předností vodního posilovacího Powerbagu jsou jeho 2 pevná poutka, za která ho můžete uchopit. Lépe tak budete kontrolovat jednotlivé cviky a nestane se, že by vám při tréninku vypadl. Můžete s ním dělat dřepy, výpady, různé tahové, tlakové a další cviky. Vzhledem k tomu, že je naplněný vodou, klade větší nároky na stabilitu. Procvičíte s ním tak snadno různé svalové partie. Je ideálním pomocníkem na trénink celého těla doma, ale i na dovolené či kdekoliv jinde.

Vodní posilovací vak Powerbag a jeho výhody

  • funkční pomůcka pro domácí trénink
  • má nastavitelnou hmotnost
  • může vážit maximálně cca 20 kg
  • je vyrobený z odolného PVC
  • má 2 postranní poutka pro lepší úchop
  • součástí balení je i pumpička a modré barvivo na vodu
  • stačí ho naplnit vodou, dofouknout a můžete cvičit
  • je ideální na silový i kardio trénink
  • pomáhá zlepšit výbušnost při tréninku
  • je vhodný i na cestování

Materiál

PVC

Rozměry

Vlastnosti
Průměr 20 cm
Délka 75 cm
Hmotnost (při maximálním naplnění) 20 kg

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce GymBeam


Top