GymBeam Zátěžová vesta 20 kg

Tento oblíbený kus GymBeam Zátěžová vesta 20 kg od známého výrobce GymBeam seženete teď za akční cenu. Akční ceny od 1649 Kč
Cena: 1649 Kč

Zátěžová vesta 20 kg je určená všem fitnessákům a příznivcům aktivního života. Tato fitness pomůcka slouží k přidání zátěže a zvýšení intenzity tréninku. Tvar vesty je navržen tak, aby neomezovala váš pohyb.

Zátěžová vesta 20 kg pro zvýšení zátěže a intenzity vašeho tréninku

Zátěžová vesta 20 kg slouží jako efektivní fitness pomůcka, jejímž účelem je zvýšení zátěže a intenzity tréninku. Je však vhodná nejen na silové tréninky, ale i na běh, kardio cvičení či intenzivní vytrvalostní tréninky, jakým je například HIIT. Komfort během cvičení zajišťuje kromě kvalitního a odolného materiálu vesty i suchý zip po bočních stranách, kterým můžete regulovat obvod vesty na požadovanou velikost. Její tvar je navržen tak, aby vám nebránila při žádném pohybu. Vyzkoušejte cvičení se zátěžovou vestou a posuňte váš trénink o level výš!

Vesta má v sobě zabudovaných mnoho kapsiček, ve kterých jsou umístěny jednotlivé sáčky. Každý z nich váží přibližně 510 g a můžete je jednotlivě vytáhnout a vrátit zpět. Vesta tak nemusí vážit rovných 20 kg, ale podle potřeby zátěž snadno upravíte. Díky tomu se jedná o multifunkční pomůcku, kterou využijete při mnoha sportech.

Vlastnosti zátěžové vesty

Délka Šířka
58 cm 45 cm

Další produkty z kategorie Zátěžové vesty

Další produkty od výrobce GymBeam


Top