GymBeam ZERO OMÁČKA barbecue 320 ml 6 x 320 ml

Kvalitní kus GymBeam ZERO OMÁČKA barbecue 320 ml 6 x 320 ml od známého výrobce GymBeam jednoduše můžete pořídit na našich stránkách ve výprodejové akci! V akci od 489 Kč
Cena: 489 Kč

ZERO OMÁČKA barbecue zvýrazní chuť vašeho oblíbeného jídla. Neobsahuje cukr, tuk, lepek a ani laktózu, a pomůže vám snížit množství přijatých kalorií. A to dokonce bez toho, abyste museli obětovat chuť vašich oblíbených jídel. ZERO OMÁČKA barbecue je ta správná volba, se kterou se vůbec nemusíte cítit provinile.

ZERO OMÁČKA barbecue bez cukru, tuku, lepku a laktózy, která zvýrazní chuť vašeho oblíbeného jídla

ZERO OMÁČKA barbecue je BBQ omáčka, která zvýrazní a doplní chuť jakéhokoliv jídla. Hodí se téměř ke všemu, a navíc neobsahuje cukr, tuk, lepek a ani laktózu, a pomůže vám snížit množství přijatých kalorií. A to dokonce bez toho, abyste museli obětovat chuť vašich oblíbených jídel. Ať si už hlídáte příjem kalorií, jste na dietě, v přípravě na soutěž, nebo se prostě snažíte žít zdravěji, ZERO OMÁČKA barbecue je ta správná volba.

ZERO OMÁČKA barbecue a její výhody

  • neobsahuje žádný tuk
  • neobsahuje žádný cukr
  • neobsahuje lepek (gluten) a ani laktózu
  • je vhodná pro vegetariány a vegany
  • je vhodná do diety

Složení

Voda, sladidla (erytritol, sukralóza), lihový ocet, bambusová vláknina, stabilizátor (xantanová guma), aroma, okyselující činidlo (kyselina mléčná), konzervační látka (sorban draselný), sůl, barvivo (sulfitový amoniakový).

Dávkování

Před použitím dobře protřepejte. Použijte 5 ml produktu jako ochucovadlo do jídel.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 100 ml 5 ml
Energetická hodnota 32 kJ/ 8 kcal 2 kJ/ 0 kcal
Tuky 0 g 0 g
z toho nasycené tuky 0 g 0 g
Sacharidy 5,3 g 0,26 g
z toho cukry 0 g 0 g
Bílkoviny 0 g 0 g
Sůl 2,00 g 0,10 g

Upozornění

Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Oddělení vrstev není chybou. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do jednoho měsíce.

Další produkty z kategorie Iontové nápoje

Další produkty od výrobce GymBeam


Top